2777
2789

سلام دوستان. راستش من یه خانواده ایی رو میشناسم که خیلی خیلی دستشون خالیه و واقعا توان مالی ندارن و نمیتونن از پس هزینه ها برنمیان پدر خانواده کارگر هستن و ددیکس کمر دارن نمیتونن خیلی کار کنن و مادر خانواده هم متاسفانه سرطان دارن و دخترشون بچه مدرسه ایی هست کلاس نهم نمیتونن براش لوازم تحریر و غیره بگیرن اینا سید هستن از سادات هستن.. گفتم شاید تونستم با کمک شما براشون چیزی جمع کنیم ثواب داره خدا خیرتون بده. دوستان همت کنید به امید خدا بتونیم براشون کاری انجام بدیم. اجرتون با سیدالشهدا انشاءالله که خدا همیشه کمکتون کنه. براتون دعای خیر میکنن 

انقدر دختر خانومشون ناراحت بود گریه میکنه حالا شما همت کنید انشاالله اگر دوست داشتین کمک نقدی کنید اگر هم دوست دارین میتوانید خودتون لوازم تتحریر بگیرید براشون بفرستید.دستتون دردنکنه خیلی ممنون. 

دوستان لطفا پر بازید کنید شاید کسی تونست کمک کنه . 

هرکسی خواست کمک کنه درخواست دوستی بدید. عزیزانم

یازدهم تجربی🌼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دوست داشتم براشون بتونم کاری بکنم متاسفانه نی نی یار منو لغو کاربری میکنه. چیکار کنم براشون؟

میتونی تو گروه های واتساپ یا تلگرام یا استوری اینستا کمک بگیری🥺❤فدای دل مهربونت😘

اگه سرشار از انرژی منفی هستی تو تاپیک من کامنت نزار . ۲۳/۷ میتونه