2777
2789

سلام خانما من تازگی اسم خانم کریمی رو شنیدم با یکی از دوستام رفتم پیش ایشون با دست شکمش رو معاینه کرد گفت عفونت شدید بعدم شیاف گیاهی گذاشته تا 4 روز کسی میدونه نتیجه داره یا نه لطفا اگر کسی پیش ایشون رفته تجربشو بگه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من پیشش رفتم نمیدونی این شیاف را که درمیاره چقدر ترسناکه من ی کلی پوستو عفونت تیکه ای ازم دفع شد ...پیگیرش باش ب نظرم خوبه ...من اشتباه کردم ولش کردم یعنی نوبت ای وی اف داشتم دیگه نشد برم چون کرونا هم بود ..

انشاالله ک دستش برات خوبه ، من اون روزی ک پیشش رفتم دوتا خانم اهوازی اونجا بودن گفتن شکم اولشون را باهمین خانم کریمی باردار شدن 

عزیز من که نمیشناسم ایشون رو دارم اینجا میپرسم ببینم اصلا قابل اعتماد هست کسی میشناسه نمیشه که الکی ...

همینه ک احمد اباده دیگه ...؟ 

ی مادر و دخترن ...پیرزنه اصله کاره ....میگن دیگه کار نمیکنه

من پیشش رفتم نمیدونی این شیاف را که درمیاره چقدر ترسناکه من ی کلی پوستو عفونت تیکه ای ازم دفع شد ... ...

ای جاان عزیزم ممنونم ایشالا مامان میشی والا با دوستم رفتم خانم مسن بود و البته کمی بداخلاق و مریض احوال شیاف گذاشته گفت عفونت شدیده اما گفت پیش این دکترا نرید همش آمپول میدن و فایده نداره فقط میگفت پریود حمام نرید و دائم بیایید پیشم نتیجه میگیرین حالا قراره مجدد بریم پیشش 

ای جاان عزیزم ممنونم ایشالا مامان میشی والا با دوستم رفتم خانم مسن بود و البته کمی بداخلاق و مریض اح ...

خودشه ...من ک دیگه ناامیدم ۱۶ساله ناباروری دارم ولی خب شما حتماپیگیرش شو