2777
2789
عنوان

میخوام خودکشی کنم

190 بازدید | 16 پست

خانوادم خسته کردن خیلی دارم عذاب میکشم خواهرم با دوتا بچه با ما زندگی می‌کنه 

همیشه بهم نیش و کنایه میزنه ن راحتی دارم ن آسایش 

اقواممون منو بیشتر دوس دارن و خواستگار هایی بهتری دارم ولی خواهرم چون از زندگی خودش راضی نیست داره منو عذاب میده 

بهم میگه رفتی به ک.و.ن دادن تو ج.ن.د.ه هستی 

مهمون که داریم میرم آرایش میکنم اگه پسری هم باهاشون باشه بهم میگه خوب وقتی پسر میبینی به خودت می‌رسی شوهر به زور میخوای تو هرزه هستی 

جلو بقیه چیزی نمیگه ولی وقتی کسی نیست همه جور حرفی بهم میزنه 

رشتم فنی مهندسی درسمم خوبه وقتی بقیه تشویقم میکنن میگه خداروشکر حداقل جلب توجه پسرا ی جای زندگیت به درد خورد 

مامانمم طرف اونه وقتی میگم خواهرم باهام اینجوری باور نمیکنن تازه اون قسم قرآن میخوره که من دروغ میگم

دیگه از زندگیمون خسته شدم 

نمیتونم با دوستام بیرون برم 

مجبورم چادر بزنم 

هر وقت سر کلاسم اینقد زیر گوش مامانم بدمو میگه مدام مامانم زنگ میزنه ازم عکس میخواد 

مامانم میگه چون اون بزرگتر نباید باهاش بحث کنی و چون جلوی دیگران دختر آرومی همه میگن حتما ی چیزی ازت دیده خواهرت 

ولی وقتی کسی نیست بهم میگه من زندگیم خراب شده نمیزارم تو هم روز خوش ببینی 

دلم میخواد بمیرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره به خاطر حرف مردم خودکشی کن خیلی هم تاثیر گذاره واقعا😒

اگه به حرف مردم بود که تا حالا نصف جمعیت دنیا باید خودشونو میکشتن

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

به اندازه کافی زندگی خواهرت خرابه به قول خودت 

با این کاراییم که می‌کنه باهات بدترشو میبینه 

غصه نخور خدا میبینه همه اینارو

خیلی‌ازآدمایی‌که‌فکرمیکنن گرگ‌تنهان...درواقعیت بزهایی لجبازن که بیرون گله نصف روز روهم دووم نمیارن...

واقعا تاسف برای خواهرت عزیزم حتما با مشاوره صحبت کن 

اون داره خانوادتو بهت بدبین میکنه ی دفعه ک این حرفارومیزنه صداشو ضبط کن و ب مامانت بده ولی از مامانت بخواه ک اصن ب روی خواهرت نیاره تا بیشتر باهات دشمنی نکنه فقط جهت اطلاع مامانت ک بهت بدبین نشه

چرا خودکشی کنی؟؟

حیف از دختر با استعدادی مثل تو نیست ک میخواد خودشو تباه کنه.

اتفاقا باید بمونی و با توکل بر خدا اونقدر تو درس و زندگی پیشرفت کنی ک تمام اونایی ک باهات حسادت میکنن و نمی تونن خوشبختیتو ببینن دق کنن.

اگر میشه سعی کن به واسطه درس خوندن و استخدام و اینا مستقل بشی تا خواهرت باهات فاصله بگیره و نتونه بهت ضربه بزنه 

عزیزم هر روز به نیت رفع دشمنات صدقه رد کن و آیت الکرسی بخون تا مکر هر مکر کننده ای بخودش بر گرده 

سعی کن از خواهرت فاصله بگیری ضربه های خودی خیلی بدتر از ضربه های غریبه هاست

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!

بگو اره. به خودم میرسم. شوهر هم میخوام 

حالا تو دردت رو بگو ببینم چیه که انقدر بهت فشار میاد؟ 

اصلا بهش محل نده کار خودت رو بکن

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی»