2777
2789
عنوان

بیاید نظر بدین چه رنگ مویی بهم میاد 😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2134 بازدید | 135 پست
محبت داری راستش میخام عمل کنم زیاد خوب نیست 

کاش بزاری رنگ‌چشماتم ببینیم تو یه عکس دیگه   

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگم عکس قبلیم هنوز هست ؟  خدا نکنه ، مرسی مهربون چشمات قشنگه که قشنگ دیدی

نه عکس قبلیت پاک شده خیلی وقته قربونت عشقم

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿
باشه عزیزم 

وااای عاشق چشات شدم که دختر ماشاالله چشم بد به دور   

باشه گلم

هایلایت زیتونی و کنفی خوشگل میشه. رنگ اصلا نکن.

ایشالا خوشبخت بشید و کنار هم همیشه شاد باشید عروس خوشگل👰👰

دوستان گلم دعا کنید مامان بشم چندین ساله چشم انتظارم🙏🙏🥺🥺. ممنون🌹🌹

ماشالله جذابی گلم پیش پیش مبارک باشه عروسیت

رنگ مو عروس هرچی تیره تر باشه قشنگ تره بنظر من قهوه ای اینا نزن یه رنگ بلوند خاص بزن تو مایه های زیتونی دودی نسکافه ای کرم کاهی ک شماره تیرش باشه

هایلایت زیتونی و کنفی خوشگل میشه. رنگ اصلا نکن. ایشالا خوشبخت بشید و کنار هم همیشه شاد باشید عروس خ ...

عه چقدر خوب ممنون که راهنماییم کردی عزیزکم 

مرسی از این همه لطف و مهری که داری باورت میشه دو سال دیگه عروسیمه الان به فکر رنگ موهامم😂😂😂