2777
2789
عنوان

بیاید نظر بدین چه رنگ مویی بهم میاد 😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2134 بازدید | 135 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هایلایت کن رو زمینه موهای خودت  خیلی ناز میشی

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿
خیلی ممنون گلم بلوند چی میاد ؟ یا هایلایت 

اونم قشنگ میشه ولی برای عروسی فک کنم هایلایت خیلی شیک میشه 

نامه ای به ادم های سمی زندگیم:نبودنت؛آرامشی دارد که مپرس! 👋
مچکرم مهربون...نه به خدا طبیعیه لبام

فدات عزیزم نیازی به قسم نبود گلم لبات خیلی نازه خدا حفظت کنه 

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿
واقعا انشالله خیلی ممنون از راهنماییت عزیزم 🙏🏻❤️😍

آره هایلایت خییل خوبه برا شنیون هم قشنگ در میارن خط به خط هایلات هارو  با شنیون درست میکنن فدات شم