پسر من هم ب پروتئین گاوی حساسیت داره و چندتا چیز دیگه ک خودم فهمیدم. مثل موز تخم مرغ. نوشابه. قهوه. ادویه ها. روغن آفتابگردان. و تخمه افتابگران
اگه میشه با دل مهربونتون برای برآورده شدن تنها آرزوم دعا کنید یعنی باردار شدن خواهرم😔قدرت تحمل هرکس را از میزان سکوتش بسنجید آنان ک هیاهو میکنند بار هیچ چیز را ب روی شانه های خود تحمل نمیکنند. همه آدما هزارتا درد دارن حواسمون باشه ک ما نشیم درد هزار و یکمیشون.قضاوت و پیش داوری درباره یک شخص مشخص نمیکند او کیست. مشخص میکند شما چه کسی هستید! 😊
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین برنج و گندم لبنیات این چیزا چیز مفیدی نیستن برای معده و قند خونو بالا میبره
آرد ذرت بگیر نون ذرت درست کن همیشه هم اندامت خوبه قند نذار تو بدنت
برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️
کلأ من ماست با غذاش یا برنج چند تا دونه له خیلی میدادم بعد که اینطور شد بردم دکتر ۱هفتس ...
حساسیتش چجوریه یعنی خون تو مدفوع یا اگزما؟
تو فرنیش شیر نریختی؟ یا اونایی ک گفتم رو خودتون نخوردین؟
اگه میشه با دل مهربونتون برای برآورده شدن تنها آرزوم دعا کنید یعنی باردار شدن خواهرم😔قدرت تحمل هرکس را از میزان سکوتش بسنجید آنان ک هیاهو میکنند بار هیچ چیز را ب روی شانه های خود تحمل نمیکنند. همه آدما هزارتا درد دارن حواسمون باشه ک ما نشیم درد هزار و یکمیشون.قضاوت و پیش داوری درباره یک شخص مشخص نمیکند او کیست. مشخص میکند شما چه کسی هستید! 😊
از وقتی شیر خشک شماره ۲گرفتم ب ای ۶ماه به بعدش که با کمکی همزمان شد اینطور شد فرنی دادم ،ماست ...
احتمالا باید شبرخشکشو عوض کنی یه تاپیک بزن بپرس ببین ب بچه ای ک حساسیت داره چه شیرخشک میشه داد. من شیر خودمو میدم برا همین نمیدونم. فعلا همینایی ک گفتم رو بهش نده و شبرخشکشو عوض کن اگه بهتر نشد ببر دکتر
میشه بیشتر توضیح بدید؟؟؟ الان ۸روزه پپتی جونیور میدم،اوایل همش بالا میاوورد و مدفوعش فرق نکرد یع ...
ببینم من در مورد سلیاک زیاد اطلاعات ندارم ولی الرژی تا دلت بخواد پسرم پیرم کرد . پسر من به هیچ کدوم از شیرا جواب نداد تا اینکه نیوکیت بهش ساخت این دیگه اخرین شیریه واسه الرژیا تجویز میشه و سهمیه ایه . باید خودت انواع مواد غذایی رو یهش امتحان کنی ببینی به کدوم حساسیت داره
مثل روانشناسا نظر میدم...ولی مثل دیوونه ها عمل میکنم🥲