2777
2789
راستی سرلاک جو دو سر و شیر گرفته بودم مدفوعش خییلی شل و کشدار بود

پسر من تا یکسالو نیم فقط برنج و سیب زمینی و گوشت گوسفند و مرغ میخورد به بقیه چیزا حساسیت داشت. اینا هم بدون ادویه درست میکردم 😑

مثل روانشناسا نظر میدم...ولی مثل دیوونه ها عمل میکنم🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من تا یکسالو نیم فقط برنج و سیب زمینی و گوشت گوسفند و مرغ میخورد به بقیه چیزا حساسیت داشت. اینا ...

دختر من کلللأ بد غذاست

هیچی نمیخوره

فقط غذای سفره دوست داشت که اونم نمیتونه دیکه😢

دختر من تا ۷ماه عالی بود غذای کمکی و برنج دادم اینطور شد بتزم ممنون عزیزم

اگه بهش نرسی خیلی خطرناکه ببر پیش فوق تخصص گوارش اون تشخیص میده مشکلش چیه. پشت گوش ننداز همین اسهالش کار دستش میده

دختر من کلللأ بد غذاست هیچی نمیخوره فقط غذای سفره دوست داشت که اونم نمیتونه دیکه😢

حتما به چیزی حساسیت داره که اسهال میشه

راستی سرلاک جو دو سر و شیر گرفته بودم مدفوعش خییلی شل و کشدار بود

عزیزم بچه ای ک حساسیت داره سرلاک هم بده پروتئین گاو داره😐. نباید بدی

اگه میشه با دل مهربونتون برای برآورده شدن تنها آرزوم دعا کنید یعنی باردار شدن خواهرم😔قدرت تحمل هرکس را از میزان سکوتش بسنجید آنان ک هیاهو می‌کنند بار هیچ چیز را ب روی شانه های خود تحمل نمی‌کنند. همه آدما هزارتا درد دارن حواسمون باشه ک ما نشیم درد هزار و یکمیشون.قضاوت و پیش داوری درباره یک شخص مشخص نمیکند او کیست. مشخص می‌کند شما چه کسی هستید! 😊
بلع

دکتر از علایمش میفهمه سلیاکه یا الرژی هردو اگر بهشون نرسی خیلس خطرناکه یاعث کندی رشد میشه ک روده هاشونو از بین میبره

نمیدونستم که عزیزم قبلأ دادم بهش

ببین گلم میدونم نگرانی ولی اینکه میگی قبلا دادم اینجوری نبوده الان اینجوری شده دلیل نمیشه.چون پسر من تا دو ماهگیش حساسیت نداشت بعدا شروع شد. اگه شیر خودتو میدی چیزایی ک گفتم رو نخور و ب بچه هم نده حتی کوچیک ترین چیزا مثل شکلات و بیسکویت و کیک ک توش شیر داره و قهوه. و موز و تخمه افتابگران و نوشابه و ادویه ها وتخم مرغ. و سرلاک هم دیگه نده. حتی گوشت گاو و عصاره قلم و اینا هم نباید بدی فقط گوسفندی باید بدی. شما اینارو رعایت کن مطمئن باش خوب مبشع ایشالا

اگه میشه با دل مهربونتون برای برآورده شدن تنها آرزوم دعا کنید یعنی باردار شدن خواهرم😔قدرت تحمل هرکس را از میزان سکوتش بسنجید آنان ک هیاهو می‌کنند بار هیچ چیز را ب روی شانه های خود تحمل نمی‌کنند. همه آدما هزارتا درد دارن حواسمون باشه ک ما نشیم درد هزار و یکمیشون.قضاوت و پیش داوری درباره یک شخص مشخص نمیکند او کیست. مشخص می‌کند شما چه کسی هستید! 😊
ببین گلم میدونم نگرانی ولی اینکه میگی قبلا دادم اینجوری نبوده الان اینجوری شده دلیل نمیشه.چون پسر من ...

سرلاک قللأ دادم ۲بار دوست نداشت،دیگه ندادم

شیر خشک میدم

چشم رعایت میکنم

من فقط میخوام بچم خوب شه

ببینم من در مورد سلیاک زیاد اطلاعات ندارم ولی الرژی تا دلت بخواد پسرم پیرم کرد . پسر من به هیچ کدوم ...

سلام اگر پیاممو میبینی جواب بدین.دخترم ۶ ماهشه الرژی داره با وجود رعایت و شیر آپتامیل  و شیر خودمو .همش گریه و اسهال و بیش از حد لاغره ک کوچیک و اعتصاب شیر و رفلاکس شدید ک بزور با قطره چکان بهش شیر میدم .نظر شما چیه دارویی قرصی هست برا اینکه شیر بخوره دوباره ؟