2777
2789

عزیزان

یه دفترخوشگل دارم 

موندم چه استفاده ‌ای کنم🤔

دفتر خاطرات و دفترشعرو کتاب هم دارم

ایده ای ندارید؟🤗

بِخاتِرِ قَلَتهای املاییم صَرذَنِشَم نَکنید طُند که مینویثَم اینتوری میشه😉😂کاربرهای آقا اگه لحن صحبتم صمیمانه بود به خودتون نگیرید من جنسیت کاربرها یا اسماشونو نمیخونم و همه‌رو خانوم فرض میکنم❌❌❌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلنوشته

هیچ چیزی خطرناک‌تر از اعتقادات و سنت‌های غلطی نیست که تو ذهن آدما جا بیفته .. اونوقت اگه بخوان آدم بکشن! با خیال راحت میکشن...   منطقی باشیم، هوم؟!                                                   
یادداشت روزانه. نوشتن اهداف کارهایی که باید انجام بدی

آخه برای اینها از هردفتری میشه استفاده کرد

یادداشت روزانه و اهداف چیزایی نیستن که آدم بخواد همیشه اون دفترو نگه داره بعداز تموم شدن دورشون میندازه

بِخاتِرِ قَلَتهای املاییم صَرذَنِشَم نَکنید طُند که مینویثَم اینتوری میشه😉😂کاربرهای آقا اگه لحن صحبتم صمیمانه بود به خودتون نگیرید من جنسیت کاربرها یا اسماشونو نمیخونم و همه‌رو خانوم فرض میکنم❌❌❌

🌺شکر گذاری .

🌺اگه همسر داری هر روزی که یه کار خوب و قشنگ که به دلت میشینه برات انجام میده داخلش بنویس (مثلا یه لیوان چایی برات اورده).

🌺کارای که طول روز انجام دادی . که فردا سعی کنی یه کار بهتری نسبت به دیروز انجام بدی و اینجوری پیشرفت کنی.

هرروز یک درسی از زندگی میگیریم هر روز چیز هایی که یاد گرفتی رو یاداشت کن که بعدا نگاه کردی برات بمونه و استفاده کنی ازشون

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …
بولت ژورنال یا اسکرپ بوک درست کن

چی هست🙃🤔

چی هست🙃🤔

یه دفتریه که توش رویاها و جملات و چیزایی که دوست داری رو مینویسی و میکشی یا عکسایی که دوست داری میچسپونی. سرچ کنی بهتر متوجه میشی.

مثل اینا:

در بدترین ما آنقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب‌جویی کند.