بهار_۱۲۳۴ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/17 تعداد پست: 490 عنوان شغل معتبر با گوشی سراغ ندارین🙃 64 بازدید | 7 پست ممنون میشم بگید خدایا با ما سرد و سر سنگین نباش دورت بگردم ما تنها تر از این حرفاییم :) 1401/06/10 | 11:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلوفرخانوووم2 عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 7685 اگر بلد بودیم ک اینجا ول نمیچرخیدیم گل قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
بهار_۱۲۳۴ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/17 تعداد پست: 490 اگر بلد بودیم ک اینجا ول نمیچرخیدیم گل بالاخره شاید فرجی شد😢 خدایا با ما سرد و سر سنگین نباش دورت بگردم ما تنها تر از این حرفاییم :)
mojtaba691001 عضویت: 1401/05/15 تعداد پست: 64 کار تایپ میتونی با گوشی انجام بدی؟؟اگه میتونی کار تایپ داریم
قلبمیm عضویت: 1400/10/17 تعداد پست: 2258 کار تایپ میتونی با گوشی انجام بدی؟؟ اگه میتونی کار تایپ داریم منم میخوام..امروز رفتم مصاحبه کاری دیدم کارشون بد بود تایپ ب تلگرام نیازع؟ کاربر کادو۱۸ هستم ک به لطف نی نی یار کاربریم ترکید😑😑
mojtaba691001 عضویت: 1401/05/15 تعداد پست: 64 منم میخوام..امروز رفتم مصاحبه کاری دیدم کارشون بد بود تایپ ب تلگرام نیازع؟ سلامبله قطعا، البته اگه نمیخواین شماره خودتون رو به بقیه بدین تلگرام از این نظر بهتر از واتساپ هست!دوستانی که تمایل به همکاری دارن به آیدی زیر در تلگرام پیام بدن و بگن برای چه موضوعی پیام دادن:iam53656
قلبمیm عضویت: 1400/10/17 تعداد پست: 2258 سلام بله قطعا، البته اگه نمیخواین شماره خودتون رو به بقیه بدین تلگرام از این نظر بهتر از واتساپ هس ... عزیز من تلگرام ندارم کاربر کادو۱۸ هستم ک به لطف نی نی یار کاربریم ترکید😑😑
atena00jj عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 167 سلام کار تایپتون چجوریه؟؟؟از این شرکتا که پول میگیرن علاف میکنن که نیست؟؟؟؟؟