2777
2789
عنوان

از اين رو به اون رو شدن شوهر

898 بازدید | 37 پست

سنگدل ، زور گو ، فحاش ، طرفدار خانواده ش، دنبال تفريحات فردي، بي اهميت به نيازهاي روحي من !

الان شده يه عاشق، يه رام . يه سربزير، يه خانواده دوست و فلان و فلان و فلان ....

يعني يادم بره چه روزهايي رو بدون او تنهايي با بي رحمي هاي خانواده ش ، سپري كردم ؟ يادم بره هر وقت خواستمش نبود . هر وقت احتياج به نوازش داشتم كوبيد و شكست و زخمي كرد و رفت .... يادم بره چطور از سختيهايي كه ديدم سخت شدم ..... نيازهايم را تبديل به بي نيازي كردم ....يادش نندازم با دلم ، با احساسات زنانه ام چه كرد....؟!!!!!! 

وقتي يادش ميندازم ، كلي هم ناراحت و شرمنده ميشه .

ميگه از اون روزها چيزي يادم ننداز ، به جاي من اون دلش ميشكنه ...!!!!!! پس من چي ، همه ي دردهام واسه خودم باشه تنهايي ؟!!! اون ندونه من چي ديدم چي كشيدم . دوازده سال عمر كمي نيست براي من كه لحظه به لحظه ش رو با خون دل سپري كردم .... هر بار خوارم كرد ، خردم كرد . دوست داشتم سرش داد بزنم كه فكر ميكنه كيه ... اما صدام رو خفه كردم ...دندون به جگر گذاشتم .... فكر فرار كردم ، فكر خودكشي كردم .....

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه جوری متحول شد ؟ اونم این همه

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم

استارتر اینکه تعریف کردی منم

با این تفاوت که خوب نشده شوهرم

و ۶ ساله خون دل میخورم

چاتای سابقم💕  خدارو داشتن حس خوبیه....❤ (نیها صدام کنید😍)  ❤ تیرماهیم❤ عاشق بارونم،سنگ صبور و مَحرَم اَسرار بقیه ، اما "تنها" این تنهاییم بخاطر اینه که یه سریارو خوب نمیشناسم و یه سریای دیگرو خوب میشناسم! دلمو انقدر شکستن قلبمو انقدر زیرپاشون له کردن تا یاد گرفتم قوی باشم! خاطره ها نمیمیرن...کاش میشد که پاک کن دستم بگیرم و چیزایی که آزارم میدن رو از حافظم پاک کنم.... برام صلوات بفرستید و دعا کنید من به دعا محتاجم🖤🍂(درخواست دوستی قبول نمیکنم..)(عجب صبری خدا دارد..!) (اکثر تاپیک هام مال خودم نیستن از زبان اطرافیان و برای حل مشکل اوناست) (هیچوقت اجازه ندید که یک نفر بشه همه ی دنیاتون) (واسه ظهور آقا امام زمان صلوات) در لحظاتی از درد کسی به داد آدم نمیرسد؛ رنج همیشه تنهاست!

دیگه خداروشکر کن که خوب شده توام زندگیتو از الان شروع کن بذار جبران بشه ...انقدرم بهش فکر نکن و کشش نده میدونم چی میگی ولی با این فکرا فقط و فقط خودت عذاب میکشی

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

شوهر منم خیلی بهم بدی کرده یه ساله ازاین رو به اون رو شده ولی من فراموش نمیتونم بکنم تو روش باهاش خوبم ولی نمیشه دلم ازش پره توام اگ نمیتونی توروش باهاش فقط خوب شو 

چ جوری اینجوری شد خب 

يه شبه نبوده كه ، به مرور اينطور شد ...

ولي فكر ميكنم از وقتي داداش بزرگترش ازدواج كرد و ديد كه اون با خانمش چه محترمانه رفتار ميكنه ، و بعضي مسايل رو خدا فراهم ميكنه .... مثلا دوست جون جونيش كه همه ش همراهش بود ازش فاصله گرفت و كم كم برگشت طرف ما

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم  

دیگه الان فقط شکرگذاری کن پاداش صبرتو گرفتی به اون روزای تاریک منفی فکر نکن یاداوریشون نکن. خدا بهت فرصت دوباره داده

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!