2777
2789
عنوان

بیلید بگید خواهرا

69 بازدید | 15 پست

اگ برا بار اول یه اقا و خانوادش میخوان بیان ببینن و اشنا بشن برا ازدواج چی بپوشم مناسبه؟ خواهشا کمک  کنید از نظر فکری و فرهنگی اشنایی ندارم بدونم چی بپوشم .. چی بپوشم که مناسب همه نوع فکر باشه برا بار اول

خودت چی داری ؟

کت و دامنی چیزی

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای مهمونی مختلط اگه مانتو نمیپوشی،چه لباسی میپوشی؟ شیک باشه و پوشیده

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
برای مهمونی مختلط اگه مانتو نمیپوشی،چه لباسی میپوشی؟ شیک باشه و پوشیده

والا مهمونی مختلطامون فامیلیم و راحتیم کلا 😕 خاستگارا قبلیمم از فرهنگشون اطلاع داشتم میدونستم این نمیدونم

ان شاء الله که مراسم آشناییتون به خوبی برگزار بشه و اگه بخت قشنگ و خوبت با این اقاست به امیدخدا که جور بشه و خوشبخت بشی

اره اما چون جلسه اوله 😕

خب اون ها میان که تو رو ببینن و با عقایدو هویت تو آشنا بشن بهتره که از اول همه چیز رو بدونن 

فقط لباس زننده یا خیلی زیادی رسمی و پوشیده نپوش چیزی که بهت بیاد و تقریبا ساده باشه و البته قدیمی هم نباشه مگر اینکه استایلی باشه که خیلی دوسش داری 

ولی اگر بخوای چیزی پیدا کنی که مطابق سلیقه همه باشه اصلا شدنی نیست پس خودت باش راحت

خب اون ها میان که تو رو ببینن و با عقایدو هویت تو آشنا بشن بهتره که از اول همه چیز رو بدونن  ف ...

اهوم تو فکر شومیز استین بلندم و دامن بلندم که پوشیده باشن.. ممنونم از نظر خوبت مهربون