2777
2789
عنوان

روشن کردن مو با پلاتینیوم بلوندر 😁

4088 بازدید | 26 پست

میگم تعریفش رو خیلی شنیدم یکمم تحقیق کردم خونه میشه گذاشت ۷ درجه از موهای خودتون روشن تر میکنه من عروسی پسر جاریمه میخوام خودم رنگ بزارم با همین...حالا بنظرتون چ رنگایی خوبع؟

پوستم رنگش تو تن رنگ گرم هست سبزه ام ولی نه زیاد..

کسی استفاده کرده؟تجربه ای دارین؟؟

موهام تا سر شونمه میتونم بدون کمک کسی رنگ کنم مثل شامپو ؟؟

درخت صبر تلخه....اما میوه اش شیرینه...❤️خدا بزرگه🌟همه چی به وقتش🕋🪄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی ی سوال بپرسم ،ج میدی  چرا موهای من بعد دکلره نارنجی میشع و زرد نمیشه؟

چون قبلا رنگ مشکی یا حنا گذاشتی....موهات رنگ باز نمیکنه دیگع... شایدم مواد دکلره ات خوب نیست...چون با دکلره راحت میشه مو رو به پایه دلخواه رسوند

من دکلره کردم بعد رنگ ماهگونی زدم خیلی عالی شد برای اولین بار از رنگ موی خودم خوشم اومد خودم رنگ ودکلره زدم پودره پلاتین سفید همون دکلره زدم .

ولی تعریف (دکو کرم )رو زیاد شنیدم میگن از دکلره بهتره .اگه موهات کوتاه خودت میتونی راحت رنگ کنی 

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
من دکلره کردم بعد رنگ ماهگونی زدم خیلی عالی شد برای اولین بار از رنگ موی خودم خوشم اومد خودم رنگ ودک ...

میگم خودم دکلره کنم میسوزونم این لااقل نمیسوزونه

چون قبلا رنگ مشکی یا حنا گذاشتی....موهات رنگ باز نمیکنه دیگع... شایدم مواد دکلره ات خوب نیست...چون ب ...

من موهام مال خودم بود نارنجی شد بعد دکلره بعد شنی هم گذاشتم ولی نارنجی معلوم بود

خدایا شکرت

چون قبلا رنگ مشکی یا حنا گذاشتی....موهات رنگ باز نمیکنه دیگع... شایدم مواد دکلره ات خوب نیست...چون ب ...

نه به زرد تبدیل شد ولی زرد ،خیلی زشت 

بنظرت من چ دکلره ای استفاده کنم واس بلوند شدن؟

تویی که داری اینو میخونی ،ان شاءالله به تموم آرزوهات برسی قشنگم🦋🤍
من موهام مال خودم بود نارنجی شد بعد دکلره بعد شنی هم گذاشتم ولی نارنجی معلوم بود

خوب باید داخل رنگت واریاسیون قرمز می‌ریختی 

میگم خودم دکلره کنم میسوزونم این لااقل نمیسوزونه

موهای من کوتاهه کنترلش میکنم هواسم هست نسوزه .

اگه تجربه ش رو نداری بده کسی برات بگیره از قسمت پشت گردن شروع کن بعد سمت را بعد سمت چپ ب ترتیب قسمت جلوی سر رو آخر همه مواد بزن چون مغز جلوی سر قرار داره وگرمتره زودتر روشن میشه پشت سر تیره یا نارنجی میشه برای یکدست شدن ترتیب رو رعایت کن قبلش هم ی کم موهات رو نمدار کن ک مو شکننده نشه .

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم