2777
2789
عنوان

من دلم برای بابام خیلی تنگ شده چکار کنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1734 بازدید | 63 پست

خدا رحمت کنه پدرتون و همه رفتگان 

خدا بهت صبر بده عزیزم 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قربون قلب پاکت  ولی من همیشه کابوس اینو میدیدم اگر یه روزی نباشه چکار کنم چطوری میشه حتی به خو ...

خدا پدرتون رو رحمت کنه روحشون غریق رحمت باشه منم پدر مادرمو از دست دادم

چند سالته عزیزم؟ 

اسی من بعد از ۶ماه رفتم خونه ی پدرم نیم ساعت نبود رسیده بودم خونش چشماش رو بست لبخند زد ورفت پدر من از درخت گردو سقوط کرد سالم ورزشکار فقط آه میکشم امضامو بخون .

روح پدرت شاد تنها نیستی عزیزم منم دلتنگمممممم

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
ممنونم عزيزم   اره مثل سرماى استخوون سوز زمستونه اينو بچ8 بودم همش زمزمه ميكردم

الهی بگردم منم تو بچگی دوری پدرمو زیاد تحمل کردم ولی به خدا میگفتم حالا که انقدر  عذاب کشیدم تو بچگی حداقل الان مواظبش باش از من نگارش ولی دقیقا تو بدترین حالت و بدترین روزا از من گرفتش بازم شکر بابام تو آرامش باشه منهیچی نمیخوام 

🥺🥺وای چرا؟ من خیلی میترسم چند ساله ترس از دست دادنش رو دارم

من از هرچى ترسيدم سرم اومد بر ترستون غلبه كنيد شنيدي بگن از هرچى...

ان شاءالله سايه شون بر سرتون مستدام باشه 

اسی من بعد از ۶ماه رفتم خونه ی پدرم نیم ساعت نبود رسیده بودم خونش چشماش رو بست لبخند زد ورفت پدر من ...

وای که چقدر درکت میکنم خدا رحمش کنه خدا به دلامون آرامش بده خیلی سخته

وای که چقدر درکت میکنم خدا رحمش کنه خدا به دلامون آرامش بده خیلی سخته

الهی آمین .

عزیزم تحملش سخته مخصوصا اگه پدرت باهات رفیق باشه پدر من دوستم بود عاشقش بودم نفسم بود حتی یک بار باصدای بلند با من حرف نزده بود کاش یک بار ازش میرنجیدم تا ی خاطره تلخ میشد برام واز رفتنش اینقدر عذاب نمیکشیدم .امیدوارم روحشون در آرامش باشه .خدا بهت صبر بده عزیزم 

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
الهی آمین . عزیزم تحملش سخته مخصوصا اگه پدرت باهات رفیق باشه پدر من دوستم بود عاشقش بودم نفسم بود ح ...

دقیقا پدر منم رفیقم بود هیچ وقت با من بد حرف نزد به خاطر همینه که خیلی میسوزم خدا پدر شما رو هم بیامرزه

دقیقا پدر منم رفیقم بود هیچ وقت با من بد حرف نزد به خاطر همینه که خیلی میسوزم خدا پدر شما رو هم بیام ...

ممنون. چاره ای جز تحمل وصبر نداریم خواهر 😢

بله عزیزم دوتا بچه دارم بچهامم مریض شدن خیلی وابسته پدرم بودن از بس که مهربون بود

خدا بچه هاتو واست حفظ کنه

برای بابات قرآن بخون صدقه و وخیرات بده ثوابشو بفرست برای بابات دعای خیر واسش بکن 

انشالله بهشت اعلا جای پدرتون باشه خداهمه ی اموات علی الخصوص پدر مادرهارو بیامرزه 

عزیزم یکی از  بهترین قسمت‌های برنامه زندگی پس از زندگی مهمونشون آقای حامد طهماسبی بودایشون داستان تجربشونو تو برنامه گفتن 

اما بخاطر وقت نشد همه داستان رو با جزییات تعریف کنن پارسال اتفاقی پیجشونو دیدم و دیدم  تو پیجشون از اول تجربه ای که داشتن رو تعریف کردن تو قالب پست به صورت تکه تکه 

الان پیجشونو ندارم اما خودتون سرچ کنید بخونید تجربه شونو

و اینکه ناراحت نباشید ناراحتی شما ناراحتشون می‌کنه 🥺

همونیم که که زیر تاپیکای معنادار می‌نویسم :عاها🗿