2777
2789

بچه ها من خودم واقعا خندیدم خواستم باعاتون ب اشتراک بزارم شمام کمی بخندین فقط قبلش بگم ک کاملا  داره درس میگه 

ما تو سر کار آشنا شدیم 

شغال تیز دندان ی مرده بود ک از من خوشش اومده  بود رفته بود ب نامزدم گفته بود این خانومی ک شما میخای با من در ارتباطع من رفتم خواستگاریش و.... چون ی حرفایی افتاده بود ک نامزدم از من خوشش اومده دندوناش خراب بود نوشته شغال دندون تیز😂💥🤦🏻‍♀️

حاج سید مرتضی هم ی آدم فضول و هیز ک سرپرست ی بخشی بود 🤦🏻‍♀️💥😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پایدار باشین 🥺❤️

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بزارم نه به محدودیت هایی که میخوای برای من بزاری   تبادل نظر و گپ زدن رو دوست دارم اما با تویی ک فک میکنی فقط خودت حالیته و عقل کلی حرفی ندارم اوکی تو خوبی 🙄🤗دلم می سوزد و کاری ز دستم بر نمی آید شبان آهسته می گریم؛ که شاید کم شود دردم... تحمل می‌رود اما شب غم سر نمی آید 🚶🏻‍♀️🕳️
آخی چه قشنگ چه حوصله ای داره شوهرت خوش بحالت مال من که نه رو ن تایپ میکنه خیلی خسته است😂

خخخخخ واییی   آره من خدایی بابام ی کلمه حرف نمیزنه وقتی با نامزدم آشنا شدم بعضی وقتا میگفتم ن ب بابام ن ب این اما خدایی  اصلا حوصلش بیسته همینکه اخلاقمو تحمل می‌کنه خدا خیرش بده😂😂😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️