2777
2789
عنوان

موی کوتاه قشنگه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 14255 بازدید | 62 پست
من هیچوقت از کوتاه کردن موهام پشیمون نشدم...ولی موی بلند تا گودی کمر قشنگه بقیش قدو کوتاهتر و هیکلو ...

موهاتونو مصری زدین تاحالا؟

میخوام ببینم میزان پشیپونیش چقدره  

اعتقادت رابرای خودت نگه دارو انسانیتت را به تمام دنیانشان بده

موی کوتاه خیلی شیکه اگر بهت بیاد

ولی اکثر کسایی که موهاشون رو کوتاه میکنن یه دوره پشیمونی بعد از کوتاهی رو میگذرونن😅

هنوز کلی جا هست که باید سفر کنیم ، کلی فیلم مونده که ندیدیم ، کلی کتاب مونده که نخوندیم و خیلی اتفاق های خوب مونده که باید تجربه کنیم ... ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بفکر راحتیم، بخاطر همین اکثرا موهامو کوتاه میکنم😁

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
عزیزم میخرن خوب هم میخرن مال خواهر من نصف مال تو بود ۴ملیون و خورده فروخت داره گولت میزنه میگه ۱تمن ...

جدی چه خوب کجا فروخته ؟؟

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!!
خوزستانیم اینجا خیلی خوب میخرن از گرمی ۱۸ب بالا بستگی ب جنس و رنگ نداشتن مو داره

کدوم شهر دقیقا من به دوتا شهرش خوب رفت و امد دارم !

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!!
ایذه الان شماره دارم از خانمی ک خوب میخره در کل همه جاش میخرن

اها من ابادان و اهواز زیاد رفت و امد دارم

ایذه الان شماره دارم از خانمی ک خوب میخره در کل همه جاش میخرن

تونستی شماره رو بفرست 😁

موهاتونو مصری زدین تاحالا؟ میخوام ببینم میزان پشیپونیش چقدره    

من موهای تا گودی کمرمو رفتم سه سانتی کوتاه کردم...پشیمون شدم؟ابدا...بقیه گفتن حیف موهات؟بعلهههههه....آیا حرف بقیه برام اهمیتی داشت؟اصلاااا من کلا از تصمیماتم پشیمون نمیشم خیلی جسورم در این موارد‌...قبل از عقد دایمم که فردا جشن بود عصری رفتم موهامو باب کوتاه زدم اومدم ولی عالی بود...زندگی کنید بابا پشیمونی نداره باز بلند میشه...تنوع عالیه

من پشت موهامو با ماشینم زدم...بنفششم کردم ...چتریم زدم...والا