2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلومه که لیزر  مث پای نوزاد میشه

خودمم همین فکرو میکنم 

آخه اینجا خیلی تعریف شنیدم از نوره اما خودم تقریبا یه ماه میشه دارم استفاده میکنم نتیجه ای نمی‌بینم 

عزیزم لیزر موهای زائد منظورته یا سفیدی؟ 

خودمم همین فکرو میکنم  آخه اینجا خیلی تعریف شنیدم از نوره اما خودم تقریبا یه ماه میشه دارم است ...

لیزر موهای زائد 

برای ناحیه بیکینی هیچ روش روشن کننده ای وجود نداره به جز کربوکسی تراپی، پی آرپی، کرم های روشن کننده 

که اونا هم تا ۳۰ درصد تاثیر داره البته بگم اون قسمت برای همه تیره ست منم فک میکردم فقط واسه من اینطوریه تا اپراتور لیزر شدم دیدم واسه هیچکس سفید نیس ینی از بین ۳۰۰ تا مراجع ما شاید دونفر هس که سفیده

لیزر موهای زائد  برای ناحیه بیکینی هیچ روش روشن کننده ای وجود نداره به جز کربوکسی تراپی، پی آر ...

اره عادیه 

اما خیلی تو ذوق میزنع من آخه بدنم خیلی سفیده اما اونجا یکم تیره اس چیزی باشه ک رنگش یکم بهتر بشه خوبه 

اما انگار چیزی نیستش برا رفع شدنش🙁