2777
2789
منم  پریود شدم روز اول لکه روز دومم لکه .. روز سوم کامل پریود شدم دوباره روز چهارم و پنجم لکه ب ...

عفونت داری. حتما یه دکتر برو.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نکنم چیز مهمی باشه چون توی جمع دوستانه مطرح شد همه گفتن اینطوریه. منم قبلا یه سره شروع میشد الان ...

من سر سینه هام هم یه بعضی وقتا خارش داره میگم نکنه همش به هم ربط داره و یه جایی مشکل هست

منم  پریود شدم روز اول لکه روز دومم لکه .. روز سوم کامل پریود شدم دوباره روز چهارم و پنجم لکه ب ...

شما بشین توی تشت آب و سرکه ...البته زمانی که پریود نیستی

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
من سر سینه هام هم یه بعضی وقتا خارش داره میگم نکنه همش به هم ربط داره و یه جایی مشکل هست

یه دکتر زنان برو ضرر نداره ولی فکر نکنم چیز مهمی باشه. اینجا هم که دیدی همه میگن همینطورن

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
به نظرتون مترونیدازول بخورم اثر داره؟

چرا مگه عفونت داری؟ سر خود قرص نخور خطرناکه.

ولی بر حسب اتفاق من هفته پیش یه جراحی داشتم و هنوز دارم میخورم. بذار ببینم تاثیری داره یا نه. میام بهت میگم.

چرا مگه عفونت داری؟ سر خود قرص نخور خطرناکه. ولی بر حسب اتفاق من هفته پیش یه جراحی داشتم و هنوز دار ...

ممنون میشم عزیزم. میخوام اگه قراره برم دکتر و این قرصو بده دیگه صد تومن پول ویزیت ندم اکه چیز مهمی نیست