2777
2789

شوهرم اینا ۴ تا داداش هستن شوهرم دومین بچه است..بعدش یه خونه باغ  دارن ب اسم ۴ تاشونه و قراره این خونه باغ فروش بره و هرکی سهم اش برداره ما هم میخواییم مغازه بخریم پول لازمیم بعدش مشتری برا فروش خونه اومده ب اون سه تا گفتن این مبلغ و اونا هم که لازم نداشتن گفتن نه نمیفروشیم اصلا ب ما نگفتن 🙁 مادرشوهرم زمین برا فروش گذاشته...شما بودین چ رفتاری میکردین؟؟

ما پول لازمیم این مغازه بخریم خیلی خوب میشه 🥺

درخت صبر تلخه....اما میوه اش شیرینه...❤️خدا بزرگه🌟همه چی به وقتش🕋🪄

چی بگم والا 

اونا باید انسانیت داشته باشن بگن داداشمون پول لازمه

اونجوری که خب میشه گفت مال خودشونه هر کاری دلشون بخواد میتونن بکنن ولی باید به شما میگفتن حتما

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اوما هم به اندازه شما حق دارن سرمایه شونه، دوست دارن نگهش دارن نمیشه زورشون کزد

آخه اون یکی برادرشوهرم تو اوج کرونا پول لازم بودش گذاشتن برا فروش بدون اجازه ما ولی ما هم چیزی نگفتیم که اونم اون زمان ملک راکد بود فروش نرفت و مبلغش هم بالاست کسی نمیتونه بخره

همه شون با هم پول بذارن و سهم شمارو بدن بعدم اون سهم و بین خودشون تقسیم کنن

الکی برادرشوهرم میگه هی من برمیدارم گفتیم پس بیا بردار اونم گفت باشع و برا ما هم پول جور شدش بیخیال شدیم...باز الان مادرشوهرم میگه آره داداشت میخواد خونه رو برداره و باز داداشش میگه ن من نمیخرم لازمم نیس...فقط مارو موش میدوئونن همین 🥲

آخه اون یکی برادرشوهرم تو اوج کرونا پول لازم بودش گذاشتن برا فروش بدون اجازه ما ولی ما هم چیزی نگفتی ...

عزیزم باید قبول کنی همه مث هم نیستن

اگه برادراری دلسوزی بودن قبول می کردن اما الانم که نخواستن نمیشه چیزی گفت

بگیدشماقصدفروش ندارید ماپول لازم داریم اگه میخوایید سهم خودمون رو ب شما بفروشیم

میگن ما نمیخریم🙁بزارید بمونه گرونتر بشه اخه خودشون لازم ندارن😐ما هم که لازم داریم براشون مهم نیس 

عزیزم باید قبول کنی همه مث هم نیستن اگه برادراری دلسوزی بودن قبول می کردن اما الانم که نخواستن نمیش ...

ناراحت شدیم زن و شوهر اما ب قول شما واقعاً نمیدونم چیکار کنیم😏