من خرید نکردم عزیزم .. برای من یه اتفاق مشابه با یه پیج دیگه افتاد که ۶۷۰ تومن از پولم رو خوردن که کلاهبردار هم بودن .. حتما یه روز تاپیک میزنم درموردش
🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻 شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم
خو اینا خودشون صدتا پیج میزنن از خودشون تعریف میکنن یا به فامیلا ودوستاشون میگن کامنت بذارن
خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم
کلاه برداریه. باید بهت کد بده . بهش بگو کد بده اگه نداد دو روز دیگه برو فتا
فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیزهایی که میشنوی رو زود باور نکنچون دروغها سریعتر از حقیقت پخش میشن :))بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌
منم برای خرید کلاهگیس فریب تبلیغات و استوری های پیجاترین تهرانی (atrintehranii) رو خوددم،متاسفانه به خاطر ریزش شدید موهام مجبور شدم مبلغی حدود بیست و هشت میلیون برای این کلاهگیس بدم ولی چیزی که تحویل گرفتم زمین تا آسمون با عکس فرق داره ، کاملا عیر طبیعیست، به قدری بزرگه که انگار دو متر سر دارید ، بر خلاف گفته خودشون که کاملا طبیعی هست پر از الیاف لابه لای پوستیژه که برق میزنه ، اندازه موهای بالای پوستیژ ده برابر پایین هست برای همین سر رو بزرگ میکنه ، فرق مو اصلا و ابدا مثل عکس نیست ، کلا یک چیز متفاوت تحویل میگیرید که برای من کاملا غیر قابل استفاده هست ، بلاکم کردن ، ولی از طریق پلیس فتا کارم رو اینقدر پیگیری میکنم تا به حقم برسم . ول کنشون نیستم ، خواهشا فریب نخورید و پولتون رو هدر ندید . هر کسی هم که عکس کار رو خواست با کمال میل در اختیارش قرار میدم