خب اول که پوشه گرفتیم و رفتیم و پذیرش و اموزش که برای حکم و مقام و اینا بود ( هر گونه مقام قران ورزش احکام نماز جشنواره خوارزمی جابر بن حیان ، حکم کمربند ، کارت بسیج کارت انجمن اسلامی کارت فرزانگان کارت شورا هر چی دارین ببرین امتیاز جدا داره ) بعدش معاینه پزشکی
من اول رفتم گزینش که ی خانوم خوش رو بودن همون اول که رفتم گفت برات چایی بریزم منم گفتم گرمه ولی مرسی بریزین 😄
بعد مشخصاتم و پرسیدن از خانوادم شغلشون تحصیلاتشون
راهپیمایی رفتم یا نه + مسیرش
نماز جماعت رفتم یا نه کی رفتم کدوم قسمتش ماموم سکوت میکنه
ذکر رکوع سجده تسبیحات اربعه ، تسبیح حضرت زهرا ، قنوت ، وقتی از سجده بلند میشیم چی میگم وقتی از رکوع بلند میشیم ، نیت نماز مغرب چی میگیم
تکبیرةالاحرام نگیم چی میشه
غسل چجوریه
اذان صبح امروز چه ساعتی بود ، تو چه ساعتی نماز میخونی
از حکم و مقامام پرسید
از پوشش خودم و خانوادم پرسید که گفتم خانوادم چادرین گفت ما علاوه بر اینجا تحقیقات میدانی داریم چیزی نگو که رفتن تحقیق کردن بر خلافش باشه که از همین اول دروغگو و اینا باشی گفتم من چادری نیستم مانتو میپوشم ولی پوششم مناسبه گفت شال یا روسری گفتم شال ولی موهام اصلا معلوم نمیشه
باز گفت گردنت معلوم نمیشه یکم و اینا
بعد گفت ارایش میکنی گفتم اصلا فقط مواقع عروسی و اینا
گفت عروسی میری ارایش میکنی چجوری میرین گفتم با ماشین شخصی گفت خب از ماشین تا اون حالا خونه عروسی ی نامحرمی کسی میبینتت گفتم من اصلا ارایش غلیظ و زیاد نمیکنم فقط در حد رژ و ریمل گفت رژ قرمز میزنی گفتم ن رنگ ملایم 😕
گفت عروسی لباسات چجوری : پوشیده
شال میزاری : بله
عروسی نزدیکان باشه چیکار میکنی : نمیتونستم بگم هیچکار نمیکنم ک 😕 گفتم دست میزنم جیغ میکشم میرقصم 🥲 گفت با روسری میرقصی کسی با روسری نمیرقصه مگه میشه و فلان گفتم اره من 😂
گفت لاک میزنی؟ کی لاک میزنی ؟چه رنگی میزنی ؟
شده لاک باعث شه نمازت قضا شه
نماز قضا داری ؟ چ چیزی مانع نماز میشه
روزه میگیری ؟ روزه قضات و چیکار میکنی ؟
به خاطر درس و کنکور روزه گرفتی یا نه ؟
بعد گفت کسی خانوادتون بازداشت و اینا شده
کسی شهید، جانباز اینا شده
نظرت در مورد قلیون چیه
احساس میکنم بازم بود ولی یادم نمیاد نمیدونم
خلاصه ۳۵ دقیقه من گزینش بودم🤯
اخرشم قران خوندم
بعدش رفتم مصاحبه عمومی که ۲۵ دقیقه طول کشید ۵ تا خانوم بودن که یکیشون از اول در سکوت نگام میکرد ن میخندید ن هیچی فقط اخر چند تا سوال پرسید
گفتن که ی برنامه از صبح تا شبت بگو چیکار میکنی
کتاب چی میخونی با نویسنده و مترجم
اگر تو ی جمعی تو ی پیشنهاد منطقی بدی ولی بقیه قبول نکنن چیکار میکنی
حالا فرض کن قبول شدی و تو جمع معلمایی ی پیشنهاد خوب و منطقی میدی بقیه قبول نمیکنن میکن تو نمیدونی تجربه نداری تازه کاری چی میگی
ویژگی مثبت و منفیت و بگو
نظرت در مورد حجاب چیه
بیشترین استرس و چه زمانی داشتی و برای مقابله باهاس چیکار کردی
اگه بخوای به خودت بر اساس توانمندی هات نمره بدی چند میدی
تو کار و فناوری چطوری چیا بلدی
من اولویتم تربیت بدنی بود :
فرض کن تو معلم ورزش شدی بقیه کلاسا مثلا درس ریاضی عقبه میگه ساعتت و بده من با بچه ها ریاضی کار کنم ورزش که مهم نیست و فلان کلاست و ازت بخوان میدی ؟
چیکار میکنی که بچه ها کلاست و دوس داشته باشن و اگه ی معلمی کلاست و خواست ناظم ب معلمه بگه نهه نمیشه بچه ها حنجال ب پا میکنن کلاس و دوس دارن و اینا
مقطع ابتدایی اگه ی بچه ای زمین بخوره خانواده حساس باشن چی میگی
در مورد کنکور پارسالم و رتبه و دانشگاه صحبت کردیم و همینا دیگه یادم نمیاد اخرشم قران خوندم
اصلا نگران نباشید راحته مهم ترین چیز اعتماد به نفس و انرژی شماست
موفق باشید 😍
دو سه مورد دیگه ام بود که متاسفانه یادم نمیاد