2777
2789

چی کار می کنید و چقد تلاش میکنید چطوری به تنبلیتون غلبه می کنید و خودتون رو وادار به انجام دادن میکنید

تیکر رسیدن به اهدافمه🤗 می خوام حال بد😖 افسردگی🤕 تنبلی😒 بی انگیزگی، بی اراده بودن، بی حال و حوصله بودن😵 رو بزارم کنار😄💪با توکل به خدا😍 و تمام تلاش خودم😇 انشالله که موفق میشم😊 شمام هر وقت چشمتون به امضام خورد واسم دعا کنید😘 قربونتون 💋 
هی میگفتم شرایطش پیش بیاد الان که بزرگترین نیاز برای رسیدن به اون هدفو دارم هی تنبلی میکنم امروز فرد ...

ای بابا چرا بلند شو انجامش بده بعدا پشیمون میشی

تیکر رسیدن به اهدافمه🤗 می خوام حال بد😖 افسردگی🤕 تنبلی😒 بی انگیزگی، بی اراده بودن، بی حال و حوصله بودن😵 رو بزارم کنار😄💪با توکل به خدا😍 و تمام تلاش خودم😇 انشالله که موفق میشم😊 شمام هر وقت چشمتون به امضام خورد واسم دعا کنید😘 قربونتون 💋 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم می‌خوام ولی نمیتونم می‌خوام همه چیز عالی و در بهترین شرایط باشه و هلو هلو بیار تو گلو

ببین عللش چیه؟

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ❤دعای فرج بخونیم امام زمان عج شاد شه❤      لینک حذف تاپیک                                       بسم الله الرحمن الرحیم اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ🙏💐
خودم می‌خوام ولی نمیتونم می‌خوام همه چیز عالی و در بهترین شرایط باشه و هلو هلو بیار تو گلو

احتمالا کمالگرایی؟

اره فک کنم متاسفانه

از مشاور کمک بگیر