2777
2789

و اینکه برا بچه دار شدنم مشکل داشته باشه و خانواده شوهرم با ازدواجتون مخالف بوده باشن و ۵ سالم تحمل کرده باشی آیا کنار میای یا ن طلاق میگیرین ولی شوهرم مرد خوبیه ولی من دیگه نمیکشم خسته ام ولی خو جایی رو هم ندارم برم اگه طلاق بگیرم ی خونواده وحشی دارم ک همه فرارین ازش

خدایا شکرت بخاطر نی نی سالم و صالح جذاب و زرنگ و باهوشی ک به من و شوهرم بخشیدی خدایا بی نهایت سپاسگزارم خدایا شکرت ک برامون معجزه کردی شکرت بخاطر این هدیه ی زیبات1403/1/17بهترین روز زندگیم روزی ک خبر باردار شدنم ب شوهرم دادم         

اولا نمیمونم

دوما بچه دارشدن از این ادم دیگه چه صیغه ایه!؟

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا

اگه آدم بدی باشه و بزورم ازدواج کرده باشم حتما جدا میشم 

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولا نمیمونم دوما بچه دارشدن از این ادم دیگه چه صیغه ایه!؟

چرا

خدایا شکرت بخاطر نی نی سالم و صالح جذاب و زرنگ و باهوشی ک به من و شوهرم بخشیدی خدایا بی نهایت سپاسگزارم خدایا شکرت ک برامون معجزه کردی شکرت بخاطر این هدیه ی زیبات1403/1/17بهترین روز زندگیم روزی ک خبر باردار شدنم ب شوهرم دادم         

[QUOTE=250895346]ببخشید یعنی اصلا نمیتونه رابطه برقرار کنه؟؟[/QUOTEن منطورم رابطمون شاید در حد چند ثانیه مثلا ب ی دقیقه نمیکشه ک....

قابل درمانه کافیه بره دکتر بهش دونوع قرص میده گیاهی درمان میشه زود تو دوماه ی مرد گرم میشه ک اسپرمش زود بارور میکنن

میشه نفری یدونه صلوات محمدی برای تو دلیم بفرستین توروخدا بعد کلی اقدام و چهارسال منتظرموندن خداهدیه دادش.....توروخدا سوال حقوقی نپرسین من سردرنمیارم اسم کاربری لعنتیم عوض بشو نیس 🤧😫
کلا توانایی رابطه نداره؟ یا کمه  واسه این مشکل میشه رفت دکتر و حلش کرد

زود انزالی داره شدید 

[QUOTE=250895346]ببخشید یعنی اصلا نمیتونه رابطه برقرار کنه؟؟[/QUOTEن منطورم رابطمون شاید در حد چند ث ...

زود انزالی داره و خب قابل درمانه 

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...
[QUOTE=250895346]ببخشید یعنی اصلا نمیتونه رابطه برقرار کنه؟؟[/QUOTEن منطورم رابطمون شاید در حد چند ث ...

خانوم خوب اگه منظورت زود انزالی هست ک ب هرراحتی قابل درمان هست برید پیش ی دکتر خوب زود مشکلش حل میشه

قبل عقد بهت گفته بود که مشکل داره؟

ن 

زود انزالی داره خب ولی بی شوخی حتما بره دکتر قابل درمانه 

میشه نفری یدونه صلوات محمدی برای تو دلیم بفرستین توروخدا بعد کلی اقدام و چهارسال منتظرموندن خداهدیه دادش.....توروخدا سوال حقوقی نپرسین من سردرنمیارم اسم کاربری لعنتیم عوض بشو نیس 🤧😫
خانوم خوب اگه منظورت زود انزالی هست ک ب هرراحتی قابل درمان هست برید پیش ی دکتر خوب زود مشکلش حل میشه

خیلی قرص و انواع بی حسی استفاده کرد اما هیج کدوم روش تاثیری نداشت