2777
2789

سلام . من بار اول ivf بودم. نتیجه مثبت بود. الان ۶ هفته کامل هستم. جنین و قلبشو هفته ۵ و ۵ روز دیدم. لطفا شما هم سن بارداری و تاریخ تشکیل قلب رو بزارید.از اینجا به بعد رو با هم تجربیاتمونو تقسیم کنیم 🧚🧚😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما کجا اقدام‌کردید؟!

من پیش دکتر شهناز احمدی. کنار بیمارستان تریتا. یه ساختمان پزشکان هست. طبقه ۱۴ . روزای زوج ۳ تا ۷ هستن. خدا حفظشون کنه. بینهایت کارشون خوبه. وقت میزارن . و منصف هستن 

سلام عزیزم

اول‌بارداریتون‌رو‌تبریک‌میگم

امیدوارم‌زایمان و‌بارپاری خیلییییی خوبی داشته باشی و‌خدا براتون‌حفظش‌کنه سالم و‌سلامت بیاد بغلتون

من طبیعی باردار شدم ولی دوستم ای وی اف انجام داد

اونم دوتا انتقال داد یکیش گرفت

الان هفته۳۱ بارداریه

خدا بهش یه پسر داده 

و کلا هم استراحت مطلفه

سلام عزیزم اول‌بارداریتون‌رو‌تبریک‌میگم امیدوارم‌زایمان و‌بارپاری خیلییییی خوبی داشته باشی و‌خدا ب ...

خدا هم نی نی شما رو حفظ کنه . ممنونم