2777
2789

درماتیت سبوره(از قفسه سینه به بالاست:سر صورت مژه ابرو)- طاسی زنانه-بیماری سبوره(پوست پوست شدن پاها)....هیچ کدومم درمان نداره...غمگین ترینم فقط 20 سالمه

دارم تلاش میکنم شاد و خوشبخت دو عالم باشم🌸🌷

وقتی شپش گرفتم فهمیدم که مهم ترین چیز سلامتیه وقتی که سلامتی نباشه دیگه نمیدونی چیکار کنی یه حشره کوچیک چطوری اینطوری زندگی آدم و مختل کرده دیگه چه برسه به بیماری های دیگه حالا کسایی که برای سرطان عزیزاشون میرن کل زندگیشون رو میفروشن درک میکنم قبلا خندم می‌گرفت ایشالا همه بیمارا و همچنین شما خوب بشید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا روهمه دارن شوهر من پسوریازیسم داره .ریشه در استرس دارن باید بزنی بیخیالی تا بهبود پیدا کنن قابل درمان نیستن ولی کنترل پذیرن .من همش فکر میکردم شوهرم درماتیت سبوره داره روزی که گفتن بهمون پسوریازیسه شوهرم خواست سکته کنه ازغصه خودمم چند شب تا صبح نخوابیدم ولی الان کامل کنترل شده و هر روز بهتر میشه.عزیزم سعی کن یوگا بری ذهنتو آزاد کنی

از خدا میخام به همه کسایی که امضامو میبینن سلامتی بده .منو بچه هام رو هم عاقبت بخیر کنه.دعا کنید انشاا... سال۱۴۰۱ استخدام شم .حال دلم رو به بودن دیگران گره نمیزنم .من با هیچ کس بحث نمیکنم چون آرامش خودم برام ارزشمندتره .تو زندگیمتجربیات تلخ زیاد داشتم اما هیچ تلخی ماندگار  نیست.معرفت در گرانیست به هر کس ندهندش .اونی که بیشتر بدمو میگه از همه بیشتر قبول داره که من ازش موفق ترم
وقتی شپش گرفتم فهمیدم که مهم ترین چیز سلامتیه وقتی که سلامتی نباشه دیگه نمیدونی چیکار کنی یه حشره کو ...

کاشکی منم شپش بود 

اینا روهمه دارن شوهر من پسوریازیسم داره .ریشه در استرس دارن باید بزنی بیخیالی تا بهبود پیدا کنن قابل ...

من هم درماتیت گرفتم هم پسوریازیس...شوهرشما هم خوب خوب نشد درسته؟...کار خاصی میکنید؟

حتما درمانی هست مگه میشه به هر حال غیر شما خیلی ها گرفتن همینطوری تا آخر عمر نموندن که 

فقط باید تا همیشه دارو استفاده کنیم تا شدت پیدا نکنه گند بزنه به کل ظاهرمون...بخدا من سالمه سالم بودم نمیدونم این بختک ها از کجا اومدن

من هم درماتیت گرفتم هم پسوریازیس...شوهرشما هم خوب خوب نشد درسته؟...کار خاصی میکنید؟

مرتب تحت نظر دکتره شوهرم نصف سرشو گرفت الان شده اندازه دوسه انگشت و دکترش میگه این بیماری همش به اعصاب و استرسه ولاغیر میگه باید اعصابدو کنترل کنی با دارو کنترل میشع .باز من همیشع به شوهرم میگم خداروشکر کن مسری نیست و لازم نیست کسی ازت پرهیز کنه همیشه سرمون رو یع بالش بوده و هست .مادرشوهرم قارچ ناخن گرفت همه نوه هاش درگیر شدن من خودم ۳ماه برا قارچ ناخن بچه هام در دکتر بودم تا خوب شدن

از خدا میخام به همه کسایی که امضامو میبینن سلامتی بده .منو بچه هام رو هم عاقبت بخیر کنه.دعا کنید انشاا... سال۱۴۰۱ استخدام شم .حال دلم رو به بودن دیگران گره نمیزنم .من با هیچ کس بحث نمیکنم چون آرامش خودم برام ارزشمندتره .تو زندگیمتجربیات تلخ زیاد داشتم اما هیچ تلخی ماندگار  نیست.معرفت در گرانیست به هر کس ندهندش .اونی که بیشتر بدمو میگه از همه بیشتر قبول داره که من ازش موفق ترم
مرتب تحت نظر دکتره شوهرم نصف سرشو گرفت الان شده اندازه دوسه انگشت و دکترش میگه این بیماری همش به اعص ...

من فقط شامپو کوکتونازول میزنم فک کنم اسمشو اشتباه نوشتم...شوهر شما چی؟

من فقط شامپو کوکتونازول میزنم فک کنم اسمشو اشتباه نوشتم...شوهر شما چی؟

کتوکنازول خودش باعث ریزش مو میشه باید دوره ای شامپوتو عوض کنی الان شوهرم dermapsoمارک سریتا میزنه دئودراگم زد خوب بود من تعریف کل تار هم تو نی نی سایت زیاد دیدم.بری متخصص بهت دارو میده .شوهرمن نئوتیکازون یه دوره مصرف کرد بعد متروکستات ایرانی الانم یه دوره خارجیشو دکتر داره ول در کل بهبود پیدا کرده

کتوکنازول خودش باعث ریزش مو میشه باید دوره ای شامپوتو عوض کنی الان شوهرم dermapsoمارک سریتا میزنه دئ ...

منم متخصص واسم نوشته ولی میخوام دکترم رو عوض کنم