2777
2789
عنوان

خانومای با سیاست راهنمایی لطفا

109 بازدید | 14 پست

من کلا آدم حاظر جوابی نیستم ینی همون لحظه ای ک‌ یکی حرف بهم زد چیزی ب ذهنم نمی‌رسه بهش بگم،چند بار خواهر شوهر و هم عروس بهم حرف زدن فقط نگاهشون کردم،مثلا خواهرشوهرم میگه مرد نباید تو کارای خونه کمک کنه چون بیرون کار می‌کنه گناه داره خسته میشه،منم اینجا تو شهر غریب دست تنها باردارم با یه بچه کوچیک هروقت ب شوهرم میگم کمک کن میگه من بیرون کار میکنم،در جواب این خواهرشوهرم چی باید بگم؟همیشه جلو خودمم ب شوهرم میگه مرد نباید کار خونه انجام بده،یا اون خواهرش میگه زن باید بره خونه مادرش،میگه اینجا رسمه همه میرن خونه مادرشون تو بارداری،عروس لرا شدم ولی میدونم دروغ میگه،چی جوابشون بدم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخود میکنه خواهر شوهرت این حرف رو میزنه من هم بابام تو کارای خونه ب مامانم کمک میکنه هم همسر خودم بهم کمک میکنه مثلا وقتی میخام روغن بریزم رو برنج شوهرم میریزع یا چیزای سنگین تو اشپز خونه نمیزارع بردارم

اگه با پست من موافق نیستی لطفاً ریپلای نکــــن باتچکر🤧🤨🤎⁦(◍•ᴗ•◍)✧*。⁩⁦
من الان مسئلم رو رسومات نیس حرفم اینکه چی جوابشونو بدم؟

چرا ناراحت میشی عزیزم همین طور پرسیدم

توعم بگو الان داری پیش شوهر من میگم ک چی حواست ب شوهر خودت باشه کاری نداشته باش شوهر من کمک کنه یا ن

بیخود میکنه خواهر شوهرت این حرف رو میزنه من هم بابام تو کارای خونه ب مامانم کمک میکنه هم همسر خودم ب ...

انشالله پدر و شوهرتون سلامت باشن،پدر خودمم کمک می‌کنه تو کارای خونه ب مادرم ولی باید یه حرفی ب خواهرشوهرم بزنم خسته شدم از جواب ندادن

چرا ناراحت میشی عزیزم همین طور پرسیدم توعم بگو الان داری پیش شوهر من میگم ک چی حواست ب شوهر خودت با ...

خیلی از خودم بزرگترها روم نیس همچین حرفی بزنم چی بگم ک محترمانه تر باشه؟

توام جلو شوهر اونا همین حرفارو بزن حتی بدترشو

اخه شوهرای اونام کار نمیکنن تو خونه ینی خودش میگه مرد گناه داره نباید کار کنه و از شوهر خودشم واقعا کار نمیخواد

خیلی از خودم بزرگترها روم نیس همچین حرفی بزنم چی بگم ک محترمانه تر باشه؟

خوب اون چطور روش میشه سیاست داره جلو داداشش این حرف رو ب تو میزنه تو عم سیاست داشته باش بگو چرا نباید مرد ب زن کمک کنه مخصوصا من ک باردارم خوبع یهو درد بگیرم بچم چیزیش بشه