2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یبوست شدید دارم دکتر گفته نباید بزاری شکمت بد کار کنه وگرنه بر می گرده برای من بخیه خورده

سلام حالت خوبه دوست عزیز منم فیستول دارم عملش برام واقعا وحشتناک میاد و ترسمو نمیتونم یک ساله کنترل کنم میخوام ببینم عمل کردی بخیه زد؟بی حس شدی یا بیهوش؟سوند وصل کردن؟بعد عمل خیلیییی غیر قابل تحمله دردش فقط بدون من خیلی ترسوام یکم با احتیاط نظرتو بهم برسون چون ممکنه باز وحشت کنم و قید عملو بزنم

مثل دریا باش کسایی که دوستت دارن رو بهشون آرامش بده و هرکی از تو خوشش نمیاد رو تو خودت غرق کن 🌊🌊🌊
سلام حالت خوبه دوست عزیز منم فیستول دارم عملش برام واقعا وحشتناک میاد و ترسمو نمیتونم یک ساله کنترل ...

سلام گلم خوبی ببین بستگی به نوع فیستول داره برای من دو کنال شده بود و مجبور بود دکترم بخیه بزنه هر چه زودتر عمل کنی بهتره نه سوند وصل نمیکنن عملش درد دادره بی حس می کنن بعد عمل یه کم درد داری

سلام گلم خوبی ببین بستگی به نوع فیستول داره برای من دو کنال شده بود و مجبور بود دکترم بخیه بزنه هر چ ...

منم دو تا سوراخ باز شده🥺

مثل دریا باش کسایی که دوستت دارن رو بهشون آرامش بده و هرکی از تو خوشش نمیاد رو تو خودت غرق کن 🌊🌊🌊
درد نداری؟

نهههه حتی یک ذره ام درد ندارم چون ترشح دائم داره خالی میشه فقط کمرم یه مهرش درد میکنه وسط کمرمه دقیقا نمیدونم به اون مربوطه یا نه بچها اگر موافق باشید من ماه بعد میرم عمل خوب حس میکنم اگر دوتا باشیم بهم روحیه بدیم چون من خیلی ترسوام اگر کسی این مشکلو داشت من حاضرم اگر تهران بود باهم بریم یه دکتر خوب پیدا کنیم و باهم عمل کنیم اینجوری ترسمونم کمتره