2777
2789
عنوان

پریود سنگین

1909 بازدید | 14 پست

سلام خانوما خوبین.ببخشین من صد روز بعد اززایمانم واس بار اول پریود شدم دیروز خیلی خونریزیم زیاده لخته دفع میشه چی کارکنم یکم کمتربشه سخته رسیدگی به بچها چون تکون نمیتونم بخورم مفنامیک اشید میخورم دیگه چی بخورم  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم اولین پریود هست بیخودی دستکاری نکن بذار قشنگ رحم تمیز بشه کمک بگیر یکی دو روز نیرو از بیرون ...

رو زایمان قبلیمم تاچهارماه پریودای شدید میشدم بچه میدادم به خاهرم اونموقع بارداربود خاهرمم اما الان زایمان کرده اونم

شوهرت نمیتونه مرخصی بگیره یکی دوروز؟راه واسه اینکه خونریزیت کمتر شه هست ولی درد میکشی و امکانش هست ع ...

الان بهش گقتم امروز فردا نرو میگه همکارمم نیامد موقع بریدن برنج هست همکارش رفته مرخصی واس مزرعشون.کلا همچیز بهم گره خورده درد ندارم اصلا فقط خومریزی زیاد

الان بهش گقتم امروز فردا نرو میگه همکارمم نیامد موقع بریدن برنج هست همکارش رفته مرخصی واس مزرعشون.کل ...

خب نوار از این بزرگا بگیر که بعد زایمان میندازن تند تندم عوض کن فکر کزدم درد داری

خب نوار از این بزرگا بگیر که بعد زایمان میندازن تند تندم عوض کن فکر کزدم درد داری

نواز تافته ویژه شب دارم خیلی خوبه اما من واس خونریزی نگفتم سختمه میگم خون زیادمیاد جونی واسم نمونده بود خداروشکر روز دوم فقط زیادبودو روز سوم .دیروز روز پنجم بود کلا قطع شد پریودم