2777
2789

الان ۱۲ روزه قهریم همش رو مخم بود خیلی اذیت خودمو خونوادم کرده رفیق بازه طاقت دیدنمو نداره شوقی به دیدنم نداره همش بی احتدامی میکنه به خونوادم ینی هیچی چیز مثبتی نداره هیچیا.جز قیافه ک اونم بخوره تو سرش .من بحثمون شد بلاکش کردم و اونم کاملا مقصر بود بعد از ۴ روز نه زنگ زد نه هیچ  زد پروفایلشو اینا رو برداشت من چک کردم دیدم اینکار کرده شد ۸ روز اینا گفتم از بلاک درش بیارم ک بهونه دسش نباشه درش اوردم مث خودش پروفایلمو اینا برداشتم تا شد ۱۰ روز گفتم خب این چ کاریه پروفایل شاد میزارم تا بپدکه حالا امروز ک ۱۲ روزه چک کردم دیدم بلاکم کرده خونوادم کلا میگن این بدردت نمیخوره اصلا مال زندگی نیست چیکار کنم خودمم دیگه دلم کلا ازش چرک شده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اگه دلت چرک شده تنها راه چاره طلاقه🧘🏻‍♀️💔ولی تا آخر تلاش کن زندگیتو از دست ندی 

دانشجوی علوم تربیتی گرایش آموزش ابتدایی. خدایا شکرت 🙏بخاطر هر چیزی که دارم 💓  یا امام رضااااااااااااااااااااااااااا

نامزدین پس؟قطعه بدرد نمیخوره 

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

یادم‌رفت بگم ک بعد ۶ روز اینا دیدم‌اصلا پیداش نیست پیامش دادم ک اگر میخای به این رفتارت اینا ادامه بدی دوستاتم ول نکنی و...چون خیلی رفیق بازه به من ترجیحشون میده من میرم دادگاه دیدم ج نداد خیلی برام عجیب بود تا اینکه چند روز بعدش پیام دادم‌تکلیفمو روشن کن گفت برو هر غلطی میخای بکن کاریم نکن ک انگ بزارم رو تااخر عمرت عذاب بکشی اخه این حرف کسی ک زنشو بخواد؟؟؟