2777
2789
عنوان

ناهار چی پختین +عکس

1130 بازدید | 76 پست

اینم دال عدس جنوبی من شما ناهار چی پختین، البته اولین بارم بود این غذا درست کردم نمیدونم خوب شده یا نه دیگه جنوبیا باید نظر بدن 😁 اما مزه عالی داره 

کسک بادمجون میخوام بذارم

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادامه قیمه شب .خودم نمی‌خورم رژیمم.بچه ها من خیلی رعایت میکنم پس چرا لاغر نمیشم😩😭

کاربری دومه😊🌺عشق جانم امام زمانم🌺 زندگی کردن من مردن تدریجی بود آن چه جان کند تنم عمر حسابش کردم🌸 فرخی یزدی 🌸با افتخار پرسپولیسی هستم♥️♥️♥️♥️باز حلقه ی مویت را در باد رها کردی از بند رهایم کن شاهانه شدن بامن،صد دانه این تسبیح یک جمله به من می‌گفت یک بار تو عاشق شو یکدانه شدن بامن

یه مرغ کوچیک گزاشتم تو مواد دیگه بزارم تو فر 

نهارم مرغ شکم پر

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

ادامه قیمه شب .خودم نمی‌خورم رژیمم.بچه ها من خیلی رعایت میکنم پس چرا لاغر نمیشم😩😭

من یمدت ناهار حذف کردم..صبحانه هم ک کلا نمی‌خورم...فقط شام ساعت ۷میخوردم

خوراکی الکی هم‌نمی‌خورم

خلاصه هیچ تغییری نکردم

کلا همین مدل موندم نه لاغر میشم نه تپل 

دیگه گفتم بیخیال ناهار و شام میخورم