2777
2789

پسرم یبوست شده ق روز کار نکرده شکمش

از شیر خشک ک مصرف کرده

همش ب خودش میجیه ی خواب راحت نداره

باد معده زیاد خارج میشه ازش

بنظرتون فلوس جواب میده بهش بدم؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترم زیر سه ماه بود دستشویی نمی‌کرد دکترش گفت نوزاد که شیر مادر میخوره ۷ روز نوزاد که شیر خشک میخوره ۱۰ روز طبیعی اما باز مامان من دلش طاقت نیاورد فولوس داد خورد بچه دستشویی کرد 

خدایا شکرت برای فرشته های که به من دادی 

عزیزم پسر من اینطوری بود چند روز چند روز دسشویی نمیکرد به خودش میپیچید و نفخ داشت، نعنا دم میکردم با نبات شیرین میکردم میدادم بهش یک ساعت بعدش دسشویی میکرد و خوب میشد، بهتر از داروهای شیمیاییه

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی

گل محمدی دم کن البتع نمیدونم برای سنش خوب باشه یا نه من نوه خالم زیر 1 سال بود که مصرف کرد 

اب جوش بیار 2 تا 3 تا قنچه بعد از جوش اومدن اب بنداز توش سرشو بزار تا دم بیاد یکم بدمزه هس ولی خب بعد از یه چن ساعتی خوب میشه

عزیزم پسر من اینطوری بود چند روز چند روز دسشویی نمیکرد به خودش میپیچید و نفخ داشت، نعنا دم میکردم با ...

اره اما اینکارو امتحان کردم

خسته شدم

وقتی میبینم این تو خوابم داره ب خودش میپیچه غرغر میکنه ارامش ندارم

اره اما اینکارو امتحان کردم خسته شدم وقتی میبینم این تو خوابم داره ب خودش میپیچه غرغر میکنه ارامش ...

نعنا جوشیده نه ها!!!!!

مثل چای توی قوری دم کن

برای بچه من جواب داد عزیزم، البته شیر مادر میخورد شاید شرایط کوچولو شما فرق داشته باشه

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی