2777
2789
عنوان

به هرکی میگم کمرمو ماساژ بده میپیچونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1665 بازدید | 90 پست
مگه ایشون رو میشناسی؟

نه والا من از طرف خودم میگم اصلا نمیشناسم کسیو 🙃🙃🙃🙃🙃

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راس میگه دیگه اومدین اینجا از خوشبختیاتون میگین خب خداروشکر که خوشبختین...جار زدن داره؟؟ اونم تو ...

خوشبختانه من دلم از شنیدن این چیزها نه تنها میشکنه بلکم آروم میشه

/////خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است \\\\\\

بس کنید خانوما.چرا فکر می‌کنید اگه همسرتون به خاطرشما تو روی پدر مادرش وایسته خوب و عالی هست؟؟فکر کنید شما به خاطر همسرتون با خانواده قطع رابطه اید واقعا احساس خوبی مبگیرید؟؟؟این خانوم و همسرتون مطمئنا دلشون میخواد شوهرشون از طرف خانواده حمایت بشه.مگه میشه همسر ایشون پدر و مادرش رو که عزیزای زندگیشن نبینه و خوشحال باشه؟؟

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
😝😁😁😁

همیشه بخندی پاشو برو پیاده روی .من دیشب نخوابیدم نمیتونم برم برنامه امروزم کلا کنسل شد ولی تو خونه نمون من تو خونه میمونم حس خستگی‌و کوفتگی ام دو برابر میشه  میزنم ببرون 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
بس کنید خانوما.چرا فکر می‌کنید اگه همسرتون به خاطرشما تو روی پدر مادرش وایسته خوب و عالی هست؟؟فکر کن ...

نه باور کن تا به جایی می‌خواستیم ولی خوب ما سه سال سختی تحمل کردیم دوتایی کار‌میکردیم و پول کم‌ می آوردیم بازم کلی وام گرفته بودیم برای خونه و مونده بودیم زیرش و کلی امید واهی که قراربود کمکمون کنن و تو روز سختی یهو‌کشیدن کنار مغازه ای که مال خودمون بود با هزار کلک از همسرم امضا گرفتن و کشیدن بالا بعدش سال سختی ها رفت ما ورقمون برگشت یهو اکی شد شرایط  برامون اومدن آشتی ولی دیگه دلمون صاف نشد 

فدات شم‌عزیزم ناراحت نباش زندگیه همه بالا پایین داره تنها تو نیستی

یعنی اگه چهار تا آدم دورم اینطوری مثل شما بودن خانواده همسرم جرات نمیکردن خانواده و قیافه و...مسخره کنن و سرم داد بزنن😁😁😁کاش روز زایمانم پیشم بودی🤣🤣🤣

/////خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است \\\\\\
🥴از بحث اصلی خارج شدیماااا😁

نه خواستی بگی بگو‌ من خودم عین همسرتم تنبل ام کسی رو ماساژ نمیدم حس میکنم واقعا دستم کرخت میشه خسته میشم 🙁عمدی نیست بخدا ولی نمیتونم