2777
2789
عنوان

به هرکی میگم کمرمو ماساژ بده میپیچونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1665 بازدید | 90 پست
نه باور کن تا به جایی می‌خواستیم ولی خوب ما سه سال سختی تحمل کردیم دوتایی کار‌میکردیم و پول کم‌ می آ ...

میدونم سخته.ولی یه چیزی اینجا جا افتاده که هر کی شوهرش واسه خاطرش به خونوادش پشت کنه پس خوشبخته.دیگه اونطرف قضیه رو نمیبینن.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم سخته.ولی یه چیزی اینجا جا افتاده که هر کی شوهرش واسه خاطرش به خونوادش پشت کنه پس خوشبخته.دیگه ...

نمیگم خوشبختی اینه ولی یوقتا لازمه برای حفظ زندگیت آدم های سمی و بدذات بندازی دور  من همسرم حالا از خوب یا بد دقیقا پدرشوهرم انگاری مثلا من مادرشوهر خونه و ماشین به اسم اش بود بعد که همسرم این کارو کرد اینها باهاش افتادن سرجنگ یا برای من خرید میکرد میگفتن چه خبره قدر پولت نمیدونی بابا برای زنش خریده برای آدم تو کوچه خیابون نگرفته که موقع عروسی بخاطر کارهایی که همسرم کرد عروسی زهرمارمون کردن ازاین چیزا زیاد داشتیم ما 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
بس کنید خانوما.چرا فکر می‌کنید اگه همسرتون به خاطرشما تو روی پدر مادرش وایسته خوب و عالی هست؟؟فکر کن ...

بله میشه کسی که میاد جلو میگه من عاشقتم و عاشقت میمونم و هیچ کسو هیچ کس رو به اندازه تو دوست ندارم تو تمام زندگیمی بعد شما همه خواستگار پولدار خوشتیپارو رد میکنی میچسبی به یه پسر فقیر ریاضت میکشی تو زندگیت سختته ببینی عین خیالش نیست که خانوادش چه بلایی سرت آوردن باهاشون رفت و امد کنی این حرفایی که شما میزنی واسه پسری که همون اول رابطه ادعا نداشته

/////خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است \\\\\\
همیشه بخندی پاشو برو پیاده روی .من دیشب نخوابیدم نمیتونم برم برنامه امروزم کلا کنسل شد ولی تو خونه ن ...

با این کمردرد و بچه مریض چهار طبقه رو برم پایین فکرشم باعث تشنجم میشه

بله میشه کسی که میاد جلو میگه من عاشقتم و عاشقت میمونم و هیچ کسو هیچ کس رو به اندازه تو دوست ندارم ت ...

درک آت میکنم ولی هیچ‌کسی  بهت کمک کنه جز خودت اولین کاری که کن سعی کن هیچوقت یادت نره آخرش خوبه اگه خوب نیست حتما آخرش نرسیده بعدشم تلاش کن من چون یروزی جای تو وایستادم بودم میگم منم از اول همه چی وفق مرادم نبود کلی حرف شنیدم اذیت شدم ولی موندم دوام بجنگ برای خودت نه هیچ کسی 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
با این کمردرد و بچه مریض چهار طبقه رو برم پایین فکرشم باعث تشنجم میشه

من برای اینکه حالم خوب بشه سه کیلومتر تا دانشکده رو‌پیاده ریربارون میرفتم می اومدم 

میدونم سخته.ولی یه چیزی اینجا جا افتاده که هر کی شوهرش واسه خاطرش به خونوادش پشت کنه پس خوشبخته.دیگه ...

ما مشاور هم که رفتیم مشاور گفت رفت و امدتون رو خیلی کم کنید و به همسرم گفت باید به خانوادتون نشون بدین که توهین به همسر مثل توهین به خودته 

درک آت میکنم ولی هیچ‌کسی  بهت کمک کنه جز خودت اولین کاری که کن سعی کن هیچوقت یادت نره آخرش خوبه ...

احساس میکنم اون خانومه خواهر شوهری مادرشوهریه،آخه اگه خانواده ها پسرشون براشون مهم باشه برادرشون مهم باشه حرفی نمیزنن کاری نمیکنن که ناراحتش کنن یا اگه کردن خودشون پیش قدم میشن واسه آشتی 

احساس میکنم اون خانومه خواهر شوهری مادرشوهریه،آخه اگه خانواده ها پسرشون براشون مهم باشه برادرشون مهم ...

دیدی من اصلا جوابشو ندادم این آدم ها مریضن اگه بفهمن تو‌تچ زندگیت مشکل داری تو دلشون شادی و سرور میشه بیا و ببین .....بخاطر همین از دیدن خوشی بقیه ناراحت میشن ولی منم مثل خودت روزای سخت داشتم تنهایی داشتم یادمه یه شب یه حرفی یادم اومد سه بار خونه رو جاروبرقی کشیدم ذهنم ازش پرت کنم ناراحتم نکنه چون فهمیدم فقط خودم میتونم ناجی خودم باشم 

دیدی من اصلا جوابشو ندادم این آدم ها مریضن اگه بفهمن تو‌تچ زندگیت مشکل داری تو دلشون شادی و سرور میش ...

من گاز رو پاک میکنم این جور موقعها چون انقدر سخته همه سختیهای سابق فراموش میشه

من گاز رو پاک میکنم این جور موقعها چون انقدر سخته همه سختیهای سابق فراموش میشه

کتاب زیاد بخون من شاهنامه اونموقع ها خیلی میخوندم کمک حالم بود