2777
2789

هزینه دوره هاش که خیلی بالاس😕

خوابم نمی بره 

ی دختر ۱۹ ساله اومد گف من کوچم ۱۰۰م در ماه درامدههه....حالا منو میگی😯😯

نمیخواهم بگم اون دروغگویه چون شاید واقعا موفقه تو کارش...کسی می‌دونه چطوریاس؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نهههه اصلا اینکارو نکن پولتو میریزی تو جوووب 

شوهرم مشاوره حضوری گرفت ساعتی دو میلیون و ۳۰ میلیونم بابت پکیج کوچینگ میخواست بده با منشی اونجا دوست شدم اومد بیرون بهم زنگ زد گفت کلاهبرداریه و صبح تا شب زنگ میزنن و پولشونو نیخوان و نفرینشون میکنن خودشم از اونجا اومد بیرون کلا 

البته اونجا شیراز  بود

سلام خانم های نازنین خواهشی داشتم🫠 فقط زمانی که میخواید بهم پیام خصوصی بدید بهم درخواست دوستی بدید چون بعد از پیامهاتون من لغو دوستی رو میزنم دوست ندارم ناراحت بشید 🥰🥰🥰🌸🌸🌸

رفتن خوندم .

نوشته در مورد اینه که کمک کنن به افراد برای اینکه کارشونو شروع کنن پیشرفت کنن و....‌

مدرک هم میخواد داشته باشی .‌

چه شغلهایی پیدا میشن . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

نه فک کنم اینه که میان از صفر تا صد یک پیج کمک میکنن که فالور جذب کنه و رشد کنه وو..

چرت تر این دوره ها نیست حاضر نیستم یه قرون خرج کنم فقط  پکیج هایی بهت میدن که خودت همشو میدونی مردم هم میددون میرن میخرم یه دختری هست آرایش داشت اومد بسته فروخت آموزش کسب درآمد و رشد پیچ حساب کردم گفته بود سیصد نفر اول پر شده  هفتصد تومن ضرب در سیصد دویست میلیونی میشه   این دوستت حتما ماهانه کمکشون می‌کنه و فقط پکیج نمی‌فروشه حالا واقعا چیزیم بلد هست؟ پیچ داره

نهههه اصلا اینکارو نکن پولتو میریزی تو جوووب  شوهرم مشاوره حضوری گرفت ساعتی دو میلیون و ۳۰ میل ...

چ وحشتناککک 

میگم هزینه هاش که خیلیه منم اطلاعی راجبش ندارم 

ممنون از راهنماییت عزیزم 

شوهرتون خودش می‌خواست کوچ بشه یا برا کسب و کارش لازم داشت؟؟