الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شوهرم مشاوره حضوری گرفت ساعتی دو میلیون و ۳۰ میلیونم بابت پکیج کوچینگ میخواست بده با منشی اونجا دوست شدم اومد بیرون بهم زنگ زد گفت کلاهبرداریه و صبح تا شب زنگ میزنن و پولشونو نیخوان و نفرینشون میکنن خودشم از اونجا اومد بیرون کلا
البته اونجا شیراز بود
سلام خانم های نازنین خواهشی داشتم🫠 فقط زمانی که میخواید بهم پیام خصوصی بدید بهم درخواست دوستی بدید چون بعد از پیامهاتون من لغو دوستی رو میزنم دوست ندارم ناراحت بشید 🥰🥰🥰🌸🌸🌸
نه فک کنم اینه که میان از صفر تا صد یک پیج کمک میکنن که فالور جذب کنه و رشد کنه وو..
چرت تر این دوره ها نیست حاضر نیستم یه قرون خرج کنم فقط پکیج هایی بهت میدن که خودت همشو میدونی مردم هم میددون میرن میخرم یه دختری هست آرایش داشت اومد بسته فروخت آموزش کسب درآمد و رشد پیچ حساب کردم گفته بود سیصد نفر اول پر شده هفتصد تومن ضرب در سیصد دویست میلیونی میشه این دوستت حتما ماهانه کمکشون میکنه و فقط پکیج نمیفروشه حالا واقعا چیزیم بلد هست؟ پیچ داره