2777
2789

لک زده دلم براش نمیره از سر من حال و هواش....

بستگی به این داره چرا ردش کردی؟از روی عقل بوده یا احساس؟

شفای همه بیماران یه صلوات.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لک زده دلم براش نمیره از سر من حال و هواش.... بستگی به این داره چرا ردش کردی؟از روی عقل بوده یا احس ...

بیشتر عقلی بود سر محل زندگی اینا بعد یکمم لج کردم باهاش اونم لج کرد 

تو شهر ما کار میکنه ولی بچه روستاس امکان اینکه بیا اینجا خونه رهن کنه هست چون اونجا خودش خونه ساخته ولی میگه نه من نمیتونم مستاجر بشم نیم ساعت راهشه

Çok zormuş be yürek yanarken nasip diyip susmak♡
بیشتر عقلی بود سر محل زندگی اینا بعد یکمم لج کردم باهاش اونم لج کرد  تو شهر ما کار میکنه ولی ب ...

اگه آدم خوبی هست از همه نظر و تنها این جور مسایل دغدعه است و واقعا علاقه دو طرفه به همدیگه دارید به نظرم میشد اولش بگی باشه بعد یه مدت کم کم راضیش کنی خونه تو شهر بگیره.اکثر اینایی که من دیدم مثلا طرف اولش میگه باید چادری باشی دختره  میگه باشه بعد یه مدت  میذاره کنار یا چیزای شبیه به این.در مورد شما هم نمیدونم چقدر این مساله رو مسیر زندگی ایندتون اثر داره خودتون بهتر در جریانید ولی اگه خیلی مهم نیست می تونی غیرمستقیم بهش برسونی نظرت عوض شده اونم اگه واقعا بخوادت برمیگرده.

شفای همه بیماران یه صلوات.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
اگه آدم خوبی هست از همه نظر و تنها این جور مسایل دغدعه است و واقعا علاقه دو طرفه به همدیگه دارید به ...

هیچ کدوم مهم نیست برام من فقط تدس دارم برم اونجا به خاطر دخالت خانواده ش اونجا هم من غریبه میشم 

تقریبا یه ۵ رور بود که آشنا شدیم گفت من قصدم ازدواج حوصله بچه بازی ندارم ولی روستای نزدیک شهرتون م فقط وایه کارم میام شهر 

Çok zormuş be yürek yanarken nasip diyip susmak♡