بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
منم دخترم حریره و فرنی نمیخورد فقط سرلاک.خودم برنج محلی و هویج و سیب زمینی و گوشت چرخ شده .عدس پخته و آب قلم از هر کدوم یک قاشق با دو لیوان آب میذاشتم خوب بپزه بعد با میکسر حریره ش میکردم و یه باشق چایخوری کره میزدم بهش خیلی دوست داشت .گاهی هم جعفری میریختم اخر سر و بعد میکس میکردم.مقوی و کامل بود تا یک سالگی روزی دو بار بهش میدادم فقط از کم شروع کن بعد حجمش رو زیاد کن.صبح ها هم تخم مرغ آبپز میدادم...ولی پسرم به جز شیر خشک هیچی نمیخورد خیلی بد غذا بود.تنها کاری که میکنی اینه که به زور بهش چیزی نده بذار جلوش با غذا بازی کنه.اشتباه من این بود که با زور بهش میدادم الان بد غذا شده.کثیف کاریاش به خوش خوراک شدنش می ارزه
حقیقتش من برا دخترم از چهار ماهگی یا یه کم زودتر آب سوپ رو یعنی قاشق رو خیس میکردم با لعاب برنج و سوپ میذاشتم دهنش ک عادت کنه.و خوش غذا شد.پسرم رو شش ماهگی دادم بدغذا شد.هر چند الان دو تاش بزرگ شدن و خیلی تو غذا خوردن اذیت میکنن😄