2777
2789
عنوان

مامانا که غذای کمکی میدن....

111 بازدید | 18 پست

دخترم تازه غذا شروع کردم  دو هفته اس شروع کردم اصلا خوب نمیخوره 😕 فرنی دادم  اولاش میخورد الان دیگ نمیخوره حریره بادومم کمی میخورد حساسیت داد  امروز  هویج بخار پز دادم اونم نخورد تجربه ایی دارین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسر من تا 10 ماهگی اصلا غذای کمکی نخورد بخاطر دندوناش از ماه 10 تازه می‌خورد یکم

وووایخیلیه طفلی  من از۵ ماهگی شروع  میکنم به  غذا  کمکی 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   
۶

حریره بده  سیب زمینی  اب پز کن شیر داغ کن له کن با کره وشیر ویکم شکر   خیلی خوشمزست ومقوی.   فرنی هم با ارد برنج درست کن براش دبچم ۸ ماهشه الان هرروز ۵ بار براش غذا میپزم  خیلی دوست دارم  متنوع درست کنم براش 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   

منم دخترم حریره و فرنی نمیخورد فقط سرلاک.خودم برنج محلی و هویج و سیب زمینی و گوشت چرخ شده .عدس پخته و آب قلم از هر کدوم یک قاشق با دو لیوان آب میذاشتم خوب بپزه بعد با میکسر حریره ش میکردم و یه باشق چایخوری کره میزدم بهش خیلی دوست داشت .گاهی هم جعفری میریختم اخر سر و بعد میکس میکردم.مقوی و کامل بود تا یک سالگی روزی دو بار بهش میدادم فقط از کم شروع کن بعد حجمش رو زیاد کن.صبح ها هم تخم مرغ آبپز میدادم...ولی پسرم به جز شیر خشک هیچی نمیخورد خیلی بد غذا بود.تنها کاری که میکنی اینه که به زور بهش چیزی نده بذار جلوش با غذا بازی کنه.اشتباه من این بود که با زور بهش میدادم الان بد غذا شده.کثیف کاریاش به خوش خوراک شدنش می ارزه

خداجون... واسه هر چی که دادی، هر چی ندادی شکر❤️
منم دخترم حریره و فرنی نمیخورد فقط سرلاک.خودم برنج محلی و هویج و سیب زمینی و گوشت چرخ شده .عدس پخته ...

اخه خیلی کوچولو هنوز بهش زوری نمیدم  میخام بدونم تو شروع چیا میشه داد

کل خونه ما کثیف میشه ولی پسرم چیزی نمیخوره. تا شب ۶ تا لباس واسش عوض میکنم‌ ولی چیزی نمیخوره ام ...

اتفاقا همین روش درسته.بچه اول کنجکاوی میکنه و براش جالب میشه بعد میخوره.اگر بهش سخت بگیری از غذا گریزون میشه

از چند ماهگی؟

حقیقتش من برا دخترم از چهار ماهگی یا یه کم زودتر آب سوپ رو یعنی قاشق رو خیس میکردم با لعاب برنج و سوپ میذاشتم دهنش ک عادت کنه.و خوش غذا شد.پسرم رو شش ماهگی دادم بدغذا شد.هر چند الان دو تاش بزرگ شدن و خیلی تو غذا خوردن اذیت میکنن😄

حقیقتش من برا دخترم از چهار ماهگی یا یه کم زودتر آب سوپ رو یعنی قاشق رو خیس میکردم با لعاب برنج و سو ...

واقعا نمیدونم چرا بچه داری اینجوریه خود بچه خیلیییی قشنگه ها ولی استرس هاش دیوانه کنندس 😑 چرا میخوابه چرا نمیخوابه  میخوره نمیخوره

پسر من تا 10 ماهگی اصلا غذای کمکی نخورد بخاطر دندوناش از ماه 10 تازه می‌خورد یکم

منم پسرم از ۵ونیم ماهگی بهش فرنی و حریره میدادم خوب می‌خورد ی هفته س خیلی بد غذا شده دهنشو قفل میکنه و لباشو روهم فشار میده ممکنه از بخواد دندون دربیاره برا اون باشه یا کلا بدغذاس