2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اونروز بیهوش بودم شوهرمم میگه فقط گفته اب بخوره بهشم دسترسی ندارم نمیدونم چیکار باید کنم

سنگاتو نگه داری ک ببری ازمایشگاه مشخص کنن تولبد سنگ از چیه.مایعات فراوان بخور.هندوانه زیاد بخور فعالیتتم زیاد کن پیاده زوی سریع.

برای شفای پسرم دعا میکنی مهربون؟اسمش علیِ🌸گر جمع «مادران به خطا»، نامتان نهیم.هرگز نکرده‌ایم خطا در خطابتان.نی اصلتان به قاعده، نی نسلتان درست.دانسته نیست سلسله انتسابتان.جز این حقیقتی که یکی ابر جادوی.آورد و برفشاند بر این خاک و آبتان. 🇮🇷

سنگاتو نگه داری ک ببری ازمایشگاه مشخص کنن تولبد سنگ از چیه.مایعات فراوان بخور.هندوانه زیاد بخور فعال ...

هنوز سنگی نیوفتاده

خیلی موقع ادرار اذیت میشم

میخام بدونم طبیعیه یا مشکلی هس

هنوز سنگی نیوفتاده خیلی موقع ادرار اذیت میشم میخام بدونم طبیعیه یا مشکلی هس

سوزش و درد موقع ادرار طبیعیه.اولش شن دفع کردین؟

برای شفای پسرم دعا میکنی مهربون؟اسمش علیِ🌸گر جمع «مادران به خطا»، نامتان نهیم.هرگز نکرده‌ایم خطا در خطابتان.نی اصلتان به قاعده، نی نسلتان درست.دانسته نیست سلسله انتسابتان.جز این حقیقتی که یکی ابر جادوی.آورد و برفشاند بر این خاک و آبتان. 🇮🇷

نمیدونم،الانم در دسترسم نیست که ازش سوال بپرسم میخاین سوالی دارید بپرسین دیدمش ازش میپرسم جوابتون م ...

دست درد نکنه عزیزم

بپرسید چجوری سنگارو دفع کردن

احتیاج ب ورزش یا مصرف داروی خاصی هست

خیلی درد میکنه راستش متوجه نشدم ولی لخته های خونو روز اول دیدم تو ادرارم

طبیعیه احتمالا تا ده روز اذیت میشی وای فزدا حتما به دکتر با مرکزی ک سنگ شکن کردی زنگ بزن

طبیعیه احتمالا تا ده روز اذیت میشی وای فزدا حتما به دکتر با مرکزی ک سنگ شکن کردی زنگ بزن

خوده دکتر گفته ۲۷ بیا فنرو در بیارم

خیلی ممنون از جوابات عزیزم

دست درد نکنه عزیزم بپرسید چجوری سنگارو دفع کردن احتیاج ب ورزش یا مصرف داروی خاصی هست

باشه عزیزم میپرسم داخل همین تاپیک میگم بهتون

ولی مامانم وقتی عمل کرد اصلا از جاش تکون نمیخورد همش در حال استراحت بود و ورزش نمیکرد اصلا

🏷شعله های بزرگ ناشی از جرقه های کوچک هستند..
باشه عزیزم میپرسم داخل همین تاپیک میگم بهتون ولی مامانم وقتی عمل کرد اصلا از جاش تکون نمیخورد همش د ...

واای جدی

نکنه این دردام بخاطر ورزش و راه رفتن باشه

بهم اینجارو بگو میبینم