2777
2789
عنوان

مرز باز شده

197 بازدید | 17 پست

سلام خشگلا برای اربعین مرز باز شده؟

قله سابقم 🥰.....فکر می‌کنی که ضعیفی؟                             تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نچ

اخه الان یکی لایو گذاشت تو کربلا گفت بازشده

قله سابقم 🥰.....فکر می‌کنی که ضعیفی؟                             تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !!
فعلا که نه

به نظرتون باز میشه؟

به نظرتون باز میشه؟

نمیدونم اوضاع به چه صورت قراره بشه

اما امسال خیلی زوار میره عراق

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
چطور اینقد زود امن شد  امروز بعدظهذ که تو تی نی سایت میگفتن هشتصد تا زخمی شدن

ریس شون معذرت ۸واهی کرده گفته اگ امن نشه تعصب غذا میکنم سیستانی هم گفته حرمت محرم  رو نگه دارین واینجوری حرفا

خدایا ابر میفرستی بارون نمیدی؟خوبه منم وضو بگیرم نماز نخونم؟😕

خالم سلامت پزشکی هفته دیگه میخوان برن