2777
2789
عنوان

بعضی نی نی سایتی ها چ ترسناکن😑😐

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 31 پست
وای همین ۱۰ دیقه پیش داشتیم با یه فتنه گر ۱۶ ساله بحث میکردیم ولمون کن جون ندارین

اسم کاربریش

میگویند ب عقایدم احترام بذار! میگویم تو حتی نمی‌دانی عقایدت چیست!مختلف الاضلاعی ک هر زاویه اش ب چندسو است!___آفتاب پرستی ک در شب ماه را میپرستد___ حاصل عشق مترسک ب کلاغ مرگ یک مزرعه است...  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادما بد شدن کلا نمیتونم درکشون کنم واقعا

خیلیها انگارتحت فشارن اینجا واقعا نمی‌دونم مثلاً عکس یه بشقاب غذا یا یه لباس بعضی ها هم میزارن بهشون حمله میکنن رفتارهاتودنیای مجازی خیلی تنده اما واقعی اینجوری نیست

اسم کاربریش

یادم نیست متاسفانه

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 
انگار ۱۵ و ۱۶ سن تباه و سمیه

نه سمی نیست من خیلیا دیدم ۱۵ سالشونه سرشون تو کار خ دشونه گنده تر از دهنشون حرف نمیزنن همه دوسشون دارن 

این یه نکبتی بود دومی نداشت

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 
یادم نیست متاسفانه

از قسمت اعلانات نمیتونی چک کنی ببینی😁

میگویند ب عقایدم احترام بذار! میگویم تو حتی نمی‌دانی عقایدت چیست!مختلف الاضلاعی ک هر زاویه اش ب چندسو است!___آفتاب پرستی ک در شب ماه را میپرستد___ حاصل عشق مترسک ب کلاغ مرگ یک مزرعه است...  
از قسمت اعلانات نمیتونی چک کنی ببینی😁

نه نکبت جواب نمیداد

@gian  

گیانم نمیدونی نام کاربری یارو دختره چی بود؟

انگار ۱۵ و ۱۶ سن تباه و سمیه

من خودم 17 سالمه هیچ کاری ب کسی ندارم مثلا ی نفر ی استوری میزاره دوستام میگن فلان ندید بدید و...در صورتی ک من مثلا بهش تبریک میگم تا زیر استوریش چیز خوبی مینویسم 

جونم نه والا یادم نیس  چه آشوبگری بود🤦🏻‍♀️😂🥴

اره نکبت😂😬

سلام اون دفعه توتاپیکم که گفتم دوست ندارم جزوفمنیستا حساب بشم دیدمت شاید تند برخورد کردم ازت عذرمی خوام ولی توهم یه فحشایی دادی ناراحتم کردی ولی با این همه شرمنده حلال کن

سلام اون دفعه توتاپیکم که گفتم دوست ندارم جزوفمنیستا حساب بشم دیدمت شاید تند برخورد کردم ازت عذرمی خ ...

یادم نیس فحش دادم من کلا فوش بلد نیستم نهایتش عوضی، کثافط 😐

عب نداره عزیزم

کلا فضای مجازیو جدی نمیگیرم توعم اگ ناراحتت کردم ببخشید