2777
2789
عنوان

استرس،،،،

97 بازدید | 25 پست

سلام دوستان..یه لحظه میاید...آیا کسی هست که استرسی باشه..چه راهکاری استفاده کرده؟دارو درمانی و اینکه خوب شدین...به نظرتان.چیکار باید کرد..پیش روانپزشک .روانشناس یا دکتر اعصاب.کدوم؟؟ممنونم

خدایا شکرت

من هستم نمیدونم

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من ک استرس میگیرم تپش قلب شدید میگیرم((: رفتم مشاوره بهم دارو واش تپش قلبم داد خوب شدم

وایی منم اینطوریم خوبم یهو استرس و دلشوره میگیرم تپش قلبم میره بالا 

چه قرصی بهت داد؟ 

باشد ڪه رهـا باشیم ،از رنجی ڪه از آن مـا نیست...

وایی منم اینطوریم خوبم یهو استرس و دلشوره میگیرم تپش قلبم میره بالا  چه قرصی بهت داد؟

عین من😭به چیزی که فکر کنم.و تو دلم بیفته حتما نمیتونم انجام بدم.استرس میگیرم.تپش قلب و لرزش دست

خدایا شکرت
وایی منم اینطوریم خوبم یهو استرس و دلشوره میگیرم تپش قلبم میره بالا  چه قرصی بهت داد؟

اسمشو نمیدونم یادمه صورتی بود هیچ ضرری نداره ها فقط واس تپش قلبه 

Carter.intp
عین من😭به چیزی که فکر کنم.و تو دلم بیفته حتما نمیتونم انجام بدم.استرس میگیرم.تپش قلب و لرزش دست

آره منم اینجوری میشم اصلا نمیتونم خودمو آروم کنم 

باشد ڪه رهـا باشیم ،از رنجی ڪه از آن مـا نیست...

من هستم استرس دارم بیشتر مواقع کاری نمیکنم فقط سعی میکنم خودم کنترل کنم یکم خوب ب نظر بیام 

اخه این طور سخته..بد مدتی که یه اتفاقی میفته باز استرس شروع میشه...

خدایا شکرت