2821
2789
عنوان

معلم پیش دبستانی

201 بازدید | 29 پست

سلام دختر من پنج سالشه امسال باید بره پیش دبستانی تو روستا زندگی میکنیم فقط همین ی نفر پیش دبستانیه بخاطر همین براش معلم نمیاد میگن یاباید بره شهر که برامون سخته هی ببریم هی بیاریم یاخودم توخونه بهش یاد بدم خودم لیسانسه مدرکم بنظرتون همین کتابای میدن کافیه  یادش بدم یا هرجور شده بفرستمش  شهر شماهای بچه پیش دبستانی داشتین یاخودتون معلم پیش دبستانین میشه راهنماییم کنین چکار کنم ممنون میشم ازتون

خدایا آنچه صلاحمه روزیم کن

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خودم رشتم اموزش ابتدایی و پیش دبستانی هست اگه بچتو بفرستی مهدی قطعا بهتر هست چون با محیط اشنا میشه 

ولی تو خونه هم اگر ب حرفت گوش میده میتونی بهش یاد بدی چیزی نیست ک از پسش بر نیای

هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه...
من پیش دبستانی کار کردم.کتاباش کافیه.مفاهیم علوم وریاضی ام هرچی میتونی خودت یادش بده تو نت هم هست

ی دنیا ممنون خیلی سردرگم بودم چکارکنم پس ازنت براش سرچ میکنم ازبس فکر کردم یاد نت نبودم اصلا

خودم رشتم اموزش ابتدایی و پیش دبستانی هست اگه بچتو بفرستی مهدی قطعا بهتر هست چون با محیط اشنا میشه&n ...

خودش عاشقه بره ولی مهد نزدیکم نیست ماشینم ندارم بچه کوچکم دارم سخته هر روز بره

ی دنیا ممنون خیلی سردرگم بودم چکارکنم پس ازنت براش سرچ میکنم ازبس فکر کردم یاد نت نبودم اصلا

اره براش یه دفترم بخر اعدادو تا ۱۰ یادش بده بنویسه الفبارم بدون نقطه یادش بده بنویسه بهش سرمشق بده اینجوری برای کلاس اول خیلی راحت تره.شمردن اعداد.الفبا.اشکال هندسی.رنگ ها.سوره های قران.سرود.فصل ها.آب وهوا.اینارو یادش بده

خودش عاشقه بره ولی مهد نزدیکم نیست ماشینم ندارم بچه کوچکم دارم سخته هر روز بره

اصلا نمیشه ک‌تنها بفرستیش بره..

اشکال نداره حالا ک شرایطش نداری

همین ک بچت مشتاقه خیلی خوبه انگیزشو واسه‌مدرسش هم حفظ کن 

مطالب هم از هشتگای اینستا و نت پیدا کن

موفق باشید

خودم رشتم اموزش ابتدایی و پیش دبستانی هست اگه بچتو بفرستی مهدی قطعا بهتر هست چون با محیط اشنا میشه&n ...

بحرفم گوش میده وعاشق یادگیری ونوشتن میخواستم ببینم تومهد علاوه بر کتابایی دیگه ای یاد میدن همین کتاب کافیه؟

اره براش یه دفترم بخر اعدادو تا ۱۰ یادش بده بنویسه الفبارم بدون نقطه یادش بده بنویسه بهش سرمشق بده ا ...

بیشتر اینارو تا الان بلده ازبس شبکه پویا نگاه میکنه همه چی بلده 

بحرفم گوش میده وعاشق یادگیری ونوشتن میخواستم ببینم تومهد علاوه بر کتابایی دیگه ای یاد میدن همین کتاب ...

ببین مهد پیش زمینه هست بیشتر

چن تا سوره و شعر و ریاضی و فارسی و... درحد پیش زمینه یاد میدن مثلااا حروف الفبا

اشکال هندسی

سورهای قرانی

شعرای کودکانه

ولی بعضیا هم اصلا بچشون مهد نمیفرستن!اصلش کلاس اوله

2825
2823
2791
2779
2792