2777
2789

خانما برنامه دارین واسه تمیز و مرتب کردن خونه؟با برنامه اتو خونه تمیز میمونه همیشه؟اگه برنامه اتونو در اختیار منم بزارین ممنون میشم

وای من یه هفتست میخوام اتاق تمیز کنم نکردم

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برنامه م اینه هر چیزی بردارم همون لحظه جمع می کنم

هر روز هم نیگ ساعت وقت میذارم تا کاملا جمع شه 

هفته ای یه بار هم جارو برقی 

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

چقد با کلاس...  یعنی برا خونه تمیز کردن هم برنامه لازم دارید؟ تمیز کن بره دیگه این کارا چیه

منظورش اینه مثلا جمعه برای کابینت 

شنبه حموم دسشویی سه شنبه اتاق ها اینطوری

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

من برنامه فقط تایم شبه روز بچه ام بریز و بپاش میکنه البته وقتی خوابه جارو میکنم جمع و جورم میکنم ولی کاری اصلیم شبه هرشبم همراه کارام ی قسمت از خونه رو میریزم و دوباره مرتب میکنم این و دو هفته ای ی بار انجام میدم همه هم بهم میگن با دوتا بچه کوچیک خوب خونتون تمییزه

بزنامه خاصی ندارم 

چون خونه همیشه تمیز هست 

ظرفی کثیف میشه،همون موقع شسته میشه 

تخت و کمد نامرتب میشه،همون موقع تمیز میشه 

اما تمیز کاری کلی،جمعه یا روزی که هم خودم هم همسرم خونه هستیم 

من یک قسمت خونه رو تمیز میکنم همسرمم یک قسمت دیگه

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت

من برنامم اینه که میگم شروع کنم تمیز کردن 

ولی یهو گوشی دستم میگیرم میام نی نی سایت یا جاهای دیگه یهوو میبینی شب شد و من هیچ کاری نکردم 😶😐😁🤣😭

باران یعنی نقطه چین.......... تا خدا                                           خدایاشکرت بابت همه چیز♡                                              مهم نیست که چند بهار در کنار هم زندگی کنیم،مهم این است که یادمان باشد عمرمان کوتاه است . در پایان زندگی،خیلی از ما خواهیم گفت: کاش فقط چند لحظه بیشتر فرصت داشتیم تا خوب به هم نگاه کنیم !               دلم برای دوستای دوران مدرسه خیلی تنگ شده خیلی 😔          چقدر زود بزرگ شدیم کاش هنوزم شادی این بود که زنگ تفریح بخوره  توحیاط کنار دوستام بشینم یک دل سیر نگاهشون کنم  ... فاطمه ♡مرضیه♡مرجان♡ فهیمه♡الهام♡ مهری♡نمیدونم شماها منو یادتون هست یانه ولی من خیلی به یادتون هستم 💓🥺😭
چقد با کلاس...  یعنی برا خونه تمیز کردن هم برنامه لازم دارید؟ تمیز کن بره دیگه این کارا چیه

ادم خسته میشه تو یه روز همه کارا رو کنه از طرفی نمیدونه از کجا شروع کنه کجا تموم کنه

هیچ کاریو حتی کوچولو نذار بمونه برا بعد سریع انجامش بده ایتجوری نه خسته میشی نه کارات تلنبار میشه روهم 

من شبا قبل خواب حتما خونه رو مرتب میکنم چون اگه صبح با خونه نامرتب روبرو بشم تا شب بی حوصله میشم نمیدونم چرا