2777
2789

شوهرخودم چرازنم وقتی دلخوره بجای شب بخیر میگ شب خوش اخه فرقش چیه؟😨😂

چرا قبل از گرفتنش انقد عجله کردم خوب فکرنکردم😐😂😂

تاپیک جامع مردان زن زلیل 😜😤

تاپیک جامع مردهای با ابهت😁😉

شماهم بگین حدستون چیه راجب تاپیکای شوهراتون؟؟؟

سم فقط گزینه اخر😂😂😂

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿

شوهر ندارم:(

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوسپر کراش عشق بابا داداش همه چی قبوله

هیچکدومو ندارم🚶🏻‍♀️.. 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

چرا زنم اینقدر جیغ جیغوفه 

تاپیک جامع مردهای هیکلیه زن زلیل😂😌

چرا زنم همش غذاهاش میسوزه 

چرا من باید به زنم آشپزی یاد بدم🥲😂

من خدا را در قمقمه آب یافته‌ام ‏در عطر یک گل ‏در خلوص برخی کتاب‌ها و حتی نزد بی‌دینان  اما تقریباً هیچگاه وی را نزد آنانی که کارشان مدام سخن گفتن از اوست نیافته‌ام.