2777
2789

اول بگم ك از اقوام درجه يك شوهره

يه وسيله اي رو براي فروش گزاشتم گفت من ميخوام ارزونم نيست ك بخوام كادو بدم بخودش  رو دروايسي هم دارم باهاش حالا ميخوام راهنماييم كنيد چ جوري بگم ك زشت هم نباشه تعارفم كرده باشم و اينكه يچيزي بگم ك پولشو نقد بده بهم ن قسطي 

پسرم عشقم دخترم دنيام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو اگه به پولش نیاز نداشتم حتما به عنوان هدیه بهتون میدادم در ادامه شماره کارتتو بزار براش

آخه بد بختي يه سال  از فروشش منصرف شده بودم چون كسي نميخريد  يهو گفت راستي نفروختي بدش ب من نميتونم يهو بگم ب پولش نياز دارم😂

پسرم عشقم دخترم دنيام 

بهش زنگ بزن سلام احوالپرسی کن و بگو فلانی جان راستی از اون وسیله خوشت اومد ؟ اگر گفت اره و فلان بگو من خودم هم ارزون نخریده بودمش خیلی وسیله کاربردی و خوبیه انشالله که خوب برات کار کنه راستش منم با پولش میخوام فلان چیز بخرم ، راستی شماره کارت داده بودم بت یا نه ؟؟؟ 

اصلا شماره اشو بده خودم زنگ بزنم 😒😁😁

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
آخه بد بختي يه سال  از فروشش منصرف شده بودم چون كسي نميخريد  يهو گفت راستي نفروختي بدش ب م ...

همینی که من گفتم بگو دختر 

بگو حالا که تو برش داشتی میخوام با پولش فلان چیز بخرم ، یه وسیله ای بگو که نداری و حتی قیمتش هم بیشتر از اون وسیله است 😁😁

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
آخه بد بختي يه سال  از فروشش منصرف شده بودم چون كسي نميخريد  يهو گفت راستي نفروختي بدش ب م ...

بگو انقدر قیمتش یهو رفت بالا منصرف شده بودم حالا که شما لازم داری باشه کی از شما بهتر میدم بهتون با پولش فلان وسیله که لازم دارم رو سریع میخرم تا قیمتش بالا نرفته

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
همینی که من گفتم بگو دختر  بگو حالا که تو برش داشتی میخوام با پولش فلان چیز بخرم ، یه وسیله ای ...

آره بنظرم اين فكر خوبيه ك به سرش نزنه قسطي بده بهم

پسرم عشقم دخترم دنيام