2777
2789
عنوان

من از دست این بشر چیکار کنم😭🤏

572 بازدید | 26 پست

یه دوستی دارم هر وقت میخوام باش حرف بزنم هی از نامزدش میگه هی نامزدم اینطوری نامزدم اونطوری واقعا اعصابم خورد کرده جواب ندم یهو می‌بینم هزار تا پیام داده میگم چی بگم بش که کات کنم اگه گفت چرا بگم چی یا میگم کلا بلاکش کنم نظرتون؟🗿🤏

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو به شوخی... نامزدت همش جلو چشممه بسکه ازش حرف میزنی 😐😂😂

اسی جونم اخرین تاپیک منم بیا و نظر بده 😄❤

نیکتوفیلیا 💛⚡ دندروفیل 💚🌿 یه فِرنوه 🦊🧡 [همیشه به صدای قلبت گوش بده ، نه اون چیزی که مردم میگن💜🫂] ساکن جزیره کیش 🌴🌊

بهش  بگو  بیا از خودمون حرف بزنیم  یا بحثو عوض کن   اگرم ادامه داد یکی درمیون  جواب بده اونم جوابایی که ختم کلام میکنه مثه اها  عجب  و ‌.... بنظرم بخای  یحوری کات کنی میگه حسودی کردی   یجوری  بحثو عوض کن یا کم جواب بده ک خودش  بفهمه کمتر ازش حرف بزنه

ارتباطتو باهاش کم کن نیاز به بلاک نیست

کلا میگم که خیلی کم پیام میدم اما خب مثلا اگه کم بدم کلی پیام میده که چرا کم پیام دادی 

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚
بهش  بگو  بیا از خودمون حرف بزنیم  یا بحثو عوض کن   اگرم ادامه داد یکی درمیون &n ...

کلا چندان تاثیری نداره کم پیام بدمم بازم بیست تا بیست تا پیام میده

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚
کلا میگم که خیلی کم پیام میدم اما خب مثلا اگه کم بدم کلی پیام میده که چرا کم پیام دادی 

بگو از بس راجع به شوهرت میگی ادم حالش بهم میخوره😂😐

بروجرد💙 تاریخ عقد ۱۴۰۲/۷/۲۰ خدایا شکرت که بهم رسیدیم♥️♥️