2777
2789

سلام.لطفا اگر نظر مخالفی درمورد این موضوعات دارید وارد تاپیک نشید که منجر به دعوا بشه💓

دوستانی که چادر جلابیب دارن یا داشتن،به نظرتون میشه با این چادر کوله پشتی(کیف مدرسه) گذاشت طوری که از پشت چادر کشیده نشه؟ آخه آستینش تا آرنج هست و به نظرم یکم کشیده میشه شمایی که دارید نظرتون چیه؟

آخه خودم دوست ندارم چادری که آستینش کامله داشته باشم.

شما خودتون چه چادری رو پیشنهاد میکنید برای این موضوع؟

ببخشید من برم نهارم رو بخورم میام جواب تون رو میدم اخه صدام میکنن🥲💚

ممنونم💚

حسنی خوبه 

بزار برم گوگل ببینم جلابیب چیه

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

نه خوب نیس

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا کوله پشتی با چادر خوب نمیشه

بهتره که یه کیف یه طرفه ی جادار انتخاب کنی

الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...
با این چادرها نمیشه کوله انداخت زیاد قشنگ واینمیسته کیف رو دوشی بهتره واسش چادر دانشجویی برای کوله ا ...

چادر دانشجویی دارم آستین ندارد فقط بندینک داره واسه انگشت.ازش استفاده میکردم اصلا راهت نبودم تو خیابون کشش کشیده میشد از سرم میوفتاد.البته من یه طرف دوشم کیف مینداختم و این طوری میشد چون اگه هردو طرف بندازم از پشت چادرم می‌ره بالا