2777
2789

دوستم چندماهه پدرش مرده.

هروقت راجب هر مشکلی از زندگیم براش صحبت میکنم فقط میگه آدم تا داغ ندیده خوشبخته.

(من خیلی تو زندگیم سختی و بدبختی کشیدم خودش هم می‌دونه حتی خیلی وقتا بهم میگفت قربون صبر و طاقت)

بنظرتون جواب این حرفش رو چی بدم؟

منظورش بده حس میکنم انرژی منفی میگیرم 

کاربر قدیمی هستم

پیشش از مشکلاتت نگو...یه کم بهش حق بده...طول میکشه تا کنار بیاد

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راست گفته داغ دیدن خیلی سخته 

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                          به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                         به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                         به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                       به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

حرفش واقعیه متاسفانه تا تو شرایطش نباشید درک نمی‌کنید اولین مرگ تو نزدیکان آدم که اتفاق میفته تاریخ زندگیش به قبل و بعد این مسئله تقسیم میشه.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
خودش از رو کنجکاوی اصرار می‌کنه بگم وگرنه نمیگم هیچی

نگو بهش...بگو شکر...خوبه همه چی

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

بعد اون چند ماهه داغ عالم تو دلشه. مغزش از شوک و درد پره. نباید بری از مشکلاتت بگی. تازه باید اونو اروم کنی. همدمش باشی. ادم واقعا تا عزیزی از دست نداده باشه حال اونایی که عزیزشون مرده رو نمی فهمه

بعد اون چند ماهه داغ عالم تو دلشه. مغزش از شوک و درد پره. نباید بری از مشکلاتت بگی. تازه باید اونو ا ...

گلم من هیچی نمی‌خوام بگم خودش پیگیر میشه از فضولی 

وگرنه من اصلا درمورد مشکلاتم هیچوقت حرف نمیزنم

کاربر قدیمی هستم

خب راست میگه همه مشکلات یه طرف داغ عزیز یه طرف آدم تا عزیز از دست نده درک نمی کنه موافقم ولی شما سعی ...

گلم من هیچی نمی‌خوام بگم خودش پیگیر میشه از فضولی 

وگرنه من اصلا درمورد مشکلاتم هیچوقت حرف نمیزنم

کاربر قدیمی هستم