2777
2789

سلام خانم ها من میخوام واسه استخدامی بخونم یکی از دوستان گفت فقط کتاب های کارشناسی ارشد و خوند و قبول شد ولی ب رای من گنگ هست یعنی تا ی فصل کتاب نخونم بعد سراغ ارشد ها میرم میفهمم ب نظر شما چی کار کنم کتاب ها هم حجمشون خیلی سنگینه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فنون:شعبانی رشد مدرسان فلسفه مدرسان تربیتی سیف سنجش سیف اینها منبع اصلی ها هستند

میدونم عزیزم منابع رو دارم خواستم سرعتمو ببرم بالا یکی از دوستان گفتن مدرسان فقط بخون گفتم برام گنگ هست مدرسان اخه همش خلاصه کتاب منبع هست خواستم ببینم کسی بدون کتاب منبع مدرسان خونده

میدونم عزیزم منابع رو دارم خواستم سرعتمو ببرم بالا یکی از دوستان گفتن مدرسان فقط بخون گفتم برام گنگ ...

مدرسان بعضیاش مناسب نیست

مثلا مدرسان فنون و سنجش من خوندم و خیلی ناقص بود

تربیتی مدرسانو ندیدم و نمیدونم خوبه یا نه

مدرسان رشد و فلسفه خوب بودند

مدرسان بعضیاش مناسب نیست مثلا مدرسان فنون و سنجش من خوندم و خیلی ناقص بود تربیتی مدرسانو ندیدم و ن ...

عزیزم شما قبول شدید یا امتحان میدید اگه میشه درخواست دوستیمو بپزیر ک بیشتر با هم گفتگو کنیم