2777
2789
عنوان

لک صورت

557 بازدید | 9 پست

سلام دوستان

من یک سال ب خاطر کرونا و شرایط بارداری دور کار بودم ۹ ماهم مرخصی زایمان 

کلا اهل کرم و پنکک زدن نیستم فقط بیرون یا سرکار میرم ضد افتاب میزنم

از فروردین ک گفتن دیگه باید حضوری بیاید سرکار ضد افتاب میزدم، بعد ی مدت دیدم پوست صورتم ریخته  ی تکه از پوست تیره قبلی مونده رو پیشونی و زیر چشمام، حالا هرکار میکنم اینا نمی ره

نمیدونم یهو بعد دوسال کرم زدم پوستم شوکه شد اینجوری شد یا نه

همیشه ضد افتاب شون میزدم راضی بودم این سری دکتر دارو خونه گفت درما لیفت خیلی خوبه اونو زدم و برگشتن از کار با گلاب صورتم و تمیز میکردم نمیدونم اثر این دوساله یا پوستم شوکه شده یا اثر درمالیفت و گلاب

حالا این ی تکه رو نمی دونم رو چ‌کار کنم خیلی ضایعه ست😔

فقط انقدر ماسک گذاشتم کمرنگ شده ولی نرفته

چکارکنم 

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

من شنیدم شون به مرور باعث لک میشه الان کرم ضد لک و سرم ویتامین سی بزن روتین پوستی هم رعایت کن

زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ...                         برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شنیدم شون به مرور باعث لک میشه الان کرم ضد لک و سرم ویتامین سی بزن روتین پوستی هم رعایت کن

آخه بعد مرخصی زایمان اصلا شون نزدم درمالیفت زدم پوستم شروع کرد ب ریزش

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
کرم رویال بگیر باصابون مخصوصش

جدی خوبه؟

من دارم استفاده میکنم خوبه . اگه استفاده کردی دعا کن برام زودتر مادر بشم

همین الانم دعات میکنم😍

انشالله عزیزدلم

از  کجا گرفتی؟ منم بگیرم

همین الانم دعات میکنم😍 انشالله عزیزدلم از  کجا گرفتی؟ منم بگیرم

ava_oil_

این هست پیجش خودت از مشاوراشون هر سوالی داری دایرکت بپرس بعد اگه دوست داشتی خرید کن . حتی ضمانت مرجوعی دارن اگه راضی نبودی محصولشون پس میگیرن . خدایی استفاده کردی راضی بودی برام خیلی دعا کن . نیاز دارم به دعای قشنگت

ava_oil_ این هست پیجش خودت از مشاوراشون هر سوالی داری دایرکت بپرس بعد اگه دوست داشتی خرید کن . حتی ...

چشم عزیزدلم

ممنونم خیلی لطف کردی انشالله خدا حاجت دلت رو بده گلم