2777
2789

حداقل ۶ ماهه فراموش میشه

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظم من هیچ وقت فراموش نمیشه من از بچگی عاشق پسر عموم بودم همیشه خواب میدیدم تو بغلشم ازدواج کردیم خیلی دوسش داشتم بشدت جوری بود وقتی چند وقت نبودش نزدیک ماه واسه کارش یه شهر دیگه بود میدادم خواهر کوچیکم شمارشو بگیره باهاش حرف بزنه تا منم صداشو بشنوم ۹ سالم بود تا الان که ۱۸ سالمه هنوز دیوانه وار دوسش دارم و ازدواجم کردیم ۱۶ سالم بود یواشکی باهم حرف نیزدیم بعد که به احساسمون اعتراف کردیم نزدیک شیش ماه قایمکی باهم دوست بودیم بعدش اومدن خاستگاری الان ۷ ماه عروسی کردیم 

عشق بچگانه و الکی ازون عشقاست که دوست داری با محمد باشی از پارک رفتن با میلادم بدت نمیاد شام بیرون رفتن با سامانم بد نیس...😑😂

خیلی‌ازآدمایی‌که‌فکرمیکنن گرگ‌تنهان...درواقعیت بزهایی لجبازن که بیرون گله نصف روز روهم دووم نمیارن...

من ۱۳,سالگی عاشق شدم پسره هم۱۸سالش بود بعد۵ماه ازدواج کردیم من۱۴شدم اون۱۹ الانم یکساله ک ازدواج کردیم ی نوزاد دوماهه داریم و۱۵سالم شد اون۲۰

خـو໑شبختي يـ؏ـني داشتن ڪوچولويہ‌ از جنس مِـטּ وتو🥺🤍.