ی دوقلوی ۱ سال و ۱ ماهه دارم.دخترن.یکیشون شبا از ساعت ۳ همش خواب و بیداره.جفتشون ساعت ۶ و نیم بیدارن.اون یکی راه افتاده و خیلی شیطونه همشم از رو زمین چیز میز برمیداره میخوره.این یکی چهار دست و پا هم نمیره و میبرمش کار درمانی.به یکیشون شیر خودمو میدم چون شیشه نمیگیره.اون یکی ام فقط شیر خشک میخوره. ب حد مرگ بدغذا ان.خیلی ام نق نقو و گریه عو هستن.خیلی خسته ام.هرر روز سردرد دارم.هر روز استامینوفن میخورم.قوی تر نمیتونم بخورم چون شیر میدم.دلم خواب میخواد.دلم روزای قدیممو میخواد.خوش گذرونی سفر.شادی.با اینا ی بار سفر رفتیم دلم میخواست بمیرم انقد اذیتم کردن.هر روز و هر شب ارزوی مرگ میکنم ولی خدا صدامو نمیشنوه😢چ کار کنم.خسته شدم.مامانمم اخر هفته ها میاد کمکم بعضی وقتا ام ما میریم خونه مادر و مادر شوهرم.خاله مم طبقه پایینمون زندگی میکنه ولی با هممممه اینا غذوب ک میشه دلم از غصه و غم میخواد بترکه.شبا ک بیدار میشم بچه رو خواب کنم تو تاریکی گریه میکنم.چرا من؟؟
از یه جایی به بعد دیگه نمیخوای چیزی درست شه فقط میخوای تموم شه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دختر خاله من دوقلو داشت یک سال بعدش باز باردار شد یکی دیگه آورد
الان شدن سه قلو رسما
اینو گفتم به خودت امیدوار بشی
ANTP_A زمانی میتونی موفق باشی که جای قلبت با عقل تصمیم بگیری... منطق برات تو اولويت باشه... احساسات هیچ جایی تو تصمیم هایی که میگیری نداشته باشن...شاید مردم بهت بگن قلب نداری... شاید بگن تو چقدر مغروری... ولی بدون اونقدری موفق هستی که حرفاشون ذره ای تاثیر نمیذاره روت....من اینطور تونستم موفق باشم... (حرفام شعار نیست و تماما حقيقت زندگی منه)#تجربه_شخصی..