2777
2789

ی دوقلوی ۱ سال و ۱ ماهه دارم.دخترن.یکیشون شبا از ساعت ۳ همش خواب و بیداره‌.جفتشون ساعت ۶ و نیم بیدارن.اون یکی راه افتاده و خیلی شیطونه همشم از رو زمین چیز میز برمیداره میخوره.این یکی چهار دست و پا هم نمیره و میبرمش کار درمانی.به یکیشون شیر خودمو میدم چون شیشه نمیگیره.اون یکی ام فقط شیر خشک میخوره. ب حد مرگ بدغذا ان.خیلی ام نق نقو و گریه عو هستن.خیلی خسته ام.هرر روز سردرد دارم.هر روز استامینوفن میخورم.قوی تر نمیتونم بخورم چون شیر میدم.دلم خواب میخواد.دلم روزای قدیممو میخواد.خوش گذرونی سفر.شادی.با اینا ی بار سفر رفتیم دلم میخواست بمیرم انقد اذیتم کردن.هر روز‌ و هر شب ارزوی مرگ میکنم ولی خدا صدامو نمیشنوه😢چ کار کنم.خسته شدم.مامانمم اخر هفته ها میاد کمکم بعضی وقتا ام ما میریم خونه مادر و مادر شوهرم.خاله مم طبقه پایینمون زندگی میکنه ولی با هممممه اینا غذوب ک میشه دلم از غصه و غم میخواد بترکه.شبا ک بیدار میشم بچه رو خواب کنم تو تاریکی گریه میکنم.چرا من؟؟

از یه جایی به بعد دیگه نمیخوای چیزی درست شه فقط میخوای تموم شه

خدا بهت صبر بده

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخ میفهمم چی میگی

بزار یکی دوسال بگذره خیلیییی بهتر میشن

من یکی دارم دیوونم کرده خدا بهت صبر بده

سـکــوتت را نـدانــستـم...نـگاهــم را نـفـهمـیدی...نـگــفـتم گـفـتـنی هـارو...تـو ام هــرگـز نـپرســیدی...🖤

دختر خاله من دوقلو داشت یک سال بعدش باز باردار شد یکی دیگه آورد 

الان شدن سه قلو رسما 

اینو گفتم به خودت امیدوار بشی   

ANTP_A         زمانی میتونی موفق باشی که جای قلبت با عقل تصمیم بگیری... منطق برات تو اولويت باشه... احساسات هیچ جایی تو تصمیم هایی که میگیری نداشته باشن...شاید مردم بهت بگن قلب نداری... شاید بگن تو چقدر مغروری... ولی بدون اونقدری موفق هستی که حرفاشون ذره ای تاثیر نمیذاره روت....من اینطور تونستم موفق باشم... (حرفام شعار نیست و تماما حقيقت زندگی منه)#تجربه_شخصی.. 
حق داری شرایطتت سخته ولی انشاله از 2 سالگی بهتر میشن

بهم میگفتن از یکسالگی خوابشون خوب میشه ولی نشد ک هیچی بدترم شد.فک نکنم هیچ وقت دیگه اوضاع بهتر شه

منم دارم ۷ سالشونه به خدا تو این ۷سال به معنای واقعی پیر شدم

کاش میشد مجرد و شاد و خوشحال باشم یا حد اقل اون موقع ها ک بچه نداشتم.فکر اون روزا ی لحظه ام از فکرم نمیره .خاطراتشو میشمرم .دارم دیوونه میشم

بهم میگفتن از یکسالگی خوابشون خوب میشه ولی نشد ک هیچی بدترم شد.فک نکنم هیچ وقت دیگه اوضاع بهتر شه

بچه ی بد خواب خیلی سخته دختر دوست من 5 سالشه هنوز بد خوابه

من خودمم بچه هام شیر ب شیر ولی خوابشون خوبه اگه بد خواب بودن عذاب بود و از یکسالگی دیگه  کار من راحت شد

خدایا شکرت😍😍😍😍😍😍

عزیزم این روزا هم میگذره  قوی باش به تغذیه خودت خیلی برس شده لباس پاره پوره بپوش ولی چیز خوب بخ ...

شوهرم ساعت ۷ شب میاد کمکم میکنه.اما با همه این کمکا بازم داغونم.فشار رو مغزمه

کاش میشد مجرد و شاد و خوشحال باشم یا حد اقل اون موقع ها ک بچه نداشتم.فکر اون روزا ی لحظه ام از فکرم ...

نگو این حرف ها رو خیلی ها دلشون بچه میخاد شکر گزار خدا باش تن شون سالم باشه بزرگ شن کمک حال ت میشن.این نیز بگذرد